خواستگارمه من نمیخوامش ولی مگ میزارن همه فامیل ریختن سرم ک قبولش کن فق خانوادم زیاد تحت فشارم نمیزارن ولی بازم خیلی رودروایسی دارن با فامیل میگن پسر خوبیه شرایطشم اوکیه ولی مشکل من اینجاس ک دوسش ندارم برا زندگی😬😬😬
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
کاش بفهمن همونجوری ک من تو زندگیشششون دخالت نمیکنم اونام دخالت نکنننن وایییی دارم روانی میشم بس هرکیو میبینم حرف اون پسررع رو میزنه
یک عدد سینگل پرومکسم😎 و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝 ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله
مگه ازدواج مسئله پیش پاافتاده ایه که رودربایسی داشته باشی
😬😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دوس داشتن و به دل نشستن خیلی مهمه ، غیر از این باشه هر روز خودتو سرزنش میکنی
ی راهی ی حرفی ی چیزی بگین کاری کنم ا دل پسرع برم
اول خوب فکر کن بعد اگه نمی خوای واقعا یه دلیل جور کن محکم بگو نه ، هر کسی ام دوباره حرفشو پیش کشید د ...
اخه چ دلیلی بیارم میشه کمکم کنین خسته شدم
بگو دوسش نداری و به دلت نمیشینه، دلش میشکنه و میره
باز میگه برا دوس نداشتنم ی دلیل بیار پسرع پررو بس ک فامیلای خودش میمیرن واسش دور برش داشته
شما بودین چیکار میکردین چ دلیلی برا رد کردن پسرع میاوردین
دوس نداشتن که دلیل نمیخاد ، اگه انقد پرروعه بگو حال نمیکنم با چهره ات ، به دلم نمیشینی. چقد سیریشن ...
اگ اینو بگم کل ایل و طایفشون میریزن سرم ک ها خودت یکی پیدا کردی و اینجور حرفا میخوام دلیلی بگین ک کلا قطع امیدشن ازم
بااین تفاوت ک خانوادم همه میدونستن،معتاده و اخلاق درستی نداره
ولی شدیدااا از طرف دایی و مادر بزرگم تو فشار بودم
اخرم زدم زیرهمه چی
از ترسی ک باز بم نچسبن
که داشتن میچسبیدددن
باشوهرم ازدواج کردم و توچاه افتادم
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
باز میگه برا دوس نداشتنم ی دلیل بیار پسرع پررو بس ک فامیلای خودش میمیرن واسش دور برش داشته
چاره ای جز دعوا نداری
کاری ک من کردم
راه دیگه نبود،تو سرشون نمیرفت
ک نمیخامش
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡