2777
2789
عنوان

دعا کنید داداشم لاغر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 46 پست
بمیر ای خدا  تورو خدا تا اعتماد به نفس از دست نداده یه کاری کنید ببرین دکتر تغذیه  تشویقش ...

اعماد به نفس نابوده کلا

۸ سالشه

یبار رفتیم مدرسه اشون دیدم داره زار زار گریه می کنه

پرسیدیم چی شده؟گفت چون بچه ها دارن عکس می گیرن به منم میگن بیا  من نمی خوام عکس بندازم.چون مسخره ام می کنن😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دو سال قبل۲۰کیلو کم کردم  ورزش بره با رژیم

منم اینجوری بودم ۳۰ کیلو کم کردم .درسته دوباره دارم چاق می شم اونم چون کنکوریم باید بخورم ولی دورادور کنترل می کنم

اسی پسر من  ۵ سالش هست. چاقه الان خوابیده تو خواب نفسش تنگی می کنهن برای داداشت دعا می کنم تو ه ...

تورو خدا کمکش کنید مثل داداش من نشه خیلی بده واسش 

از لحاظ روحی هم که نگم .

آوردیم بیرون بدو بدو رفت که سر سره بادی سوار شه 

آقا عه گفت نمیشه وزنت زیاده .اینم وایستاد نگاهشون کرد 

دلم آتیش گرفت براش 

تو بازار یه بچه دنبالش افتاده بود با انگشت نشونش می داد و می خندید 

تورو خدا به بچه هاتون یا هر بچه ای بگید که اگه کسی رو با شرایط خاص دیدن با انگشت نشونش ندن و نخندن😔😔

عالیه بعد کنکور ادامه بده

آره باید برم 

باورت نمیشه چقدر چاق بودم 

سه ماه هیج کجا نرفتم همه هی می پرسیدن کجاست؟

تو این سه ماه اونقدر ورزش کردم و رژیم گرفتم که نگو 

بعد یهو خودمو نشون دادم 

هیچکس باورش نمی شد من باشم 

درست ۸۵ کیلو بودم شدم۶۰و خورده ای 

روز اول مدرسه معلممون منو نگاه کرد گفت شاگرد جدید اومده؟؟؟؟؟

همه خندیدن که منو نشناخت

تورو خدا کمکش کنید مثل داداش من نشه خیلی بده واسش  از لحاظ روحی هم که نگم . آوردیم بیرون بدو ...

اسی من خودم شاغلم بچه دست پرستار هست باور می کنی دیروز ۷ تا کوفته را داده بود بخوره. اونم خورد. امروز فقط دو تا پاکت شیر. منم داغونم. بتید وعده ها را کمتر و تعداد را لیشتر کنید