2777
2789
عنوان

دعا کنید داداشم لاغر شه

553 بازدید | 46 پست

هرجا می ره محدودش می کنن بخاطر تپلی زیادش

می ره پارک نمی زارن هیچی سوار شه وای می ایسته نگاه می کنه 😭😭غصه می خوره. 

با انگشت نشونش می دن می خندن اینم سرشو می اندازه پایین

بابام یه پسر لاغر ورزشکار دوست داره بعد چون این اینجوریه 

همش دعواش می کنه که چرا اینجوری هستی

خیلی خوردو خوراکش کمه ها ولی ارثی اینجوریه

براش خیلی دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم حتما

فقط چرا خودشونم ناراحتن و دوست دارن دکتر یا رژیم نمیگیرن یا ورزش نمیکنن

🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)

بمیر ای خدا  تورو خدا تا اعتماد به نفس از دست نداده یه کاری کنید ببرین دکتر تغذیه 

تشویقش کنید به فعالیت بره باشگاه 

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

من خودم ۲۲ سالمه ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم الان نزدیکه دو هفته میرم دکتر تغذیه دیگه آنقدر از دور اطرافیان احمقم حرف و نگاه گرفتم خسته شدم الانم تو رژیم تا ۱۰ ماه اضافه وزنم تموم میشه