2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم بهش؟؟ حق داره یا نه؟

303 بازدید | 48 پست

با رلم حرف می‌زدیم بعد گفت با مامانش درباره من صحبت کرده بعد گفت مادرم گفته ازدواج کشکی نیست باید ببینمش مامانشو ببینم بعد من و مامانش دربارتون تصمیم میگیریم بعد رلم گفت ببینم چجوری خودتو تو دل مامانم جا می‌کنی بعد من گفتم چجوری ؟

گفتش مثلا من برای اینکه خودمو تو دل مامانت جا کنم میخام دانشگاه خوب قبول شم 

بعد گفت فکر کنم برای توام اینجوری باشه یه جای خوب قبول شو بعد گفت مامانم همون‌طور که رو قبولی من حساسه رو قبولی توام حساسه

بنظرتون چی بگم بهش؟ 

بعد منم درسم خوب نیست هدفم دانشگاه آزاده😔😔

چند وقت دیگه یادتون میره همو بابا

فکرتو مشغول چه چیزایی میکنی توهم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی عاشق یکی شدی ک‌کنکوریه و فقط ۱۸ سالش؟

نکن اینکار رو با زندگیت عزیزم

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
آخه الان چجوری کات کنم وقتی اون از من بیشتر وابسته شده😭😭

خودت داری میگی وابسته

عزیز دلم طرز تفکر خودتو نبین

ی دختر ۱۸ ساله طبق سنش درک و فهم داره ولی ی پسر ۱۸ ساله اندازه پسر ۸ساله درک و فهم داره

یکم دیگ ول میکنه میره تو میمونی و احساست

مامانش خاسته دست ب سرش کنه ک‌اینو گفته

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
من شاید یادم بره اما اون بشدت وابسته شده اصلا یادش نمیره

ساده نباش دختر

مطمئن باش اون خیلی راحت‌تر از تو فراموش میکنه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین