2777
2789

حس خوبیه به نظرم خونه خودت باشی

هر کاری دلت بخواد می تونی بکنی هر جور که دوست داری خونه رو بچینی هر چی دوست داری بپزی

دوست دارم مادر بشم دلم می خواد بدونم مادر بودن چه حسی داره و تمام کمبود هایی که از طرف مادرم داشتم واسه بچم جبران کنم

یه انگیزه و همراه کنارم داشته باشم با هم همه چی رو بسازیم. مسافرت بریم. مهمونی بریم. خرید بریم

البته می دونم از دور فقط قشنگه ولی اگه انتخاب آدم درست باشه، حس خیلی خوبیه

فکر نکنم هیچ کدوم رو تجربه کنم تا حالا یکی خواستگار داشتم و کمتر کسی از منم خوشش میاد

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈

نگران نباش . همه آدم ها مکمل دارن بالاخره به وقتش 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از دور قشنگ نیست

واقعا قشنگه انشالله قسمتت بشه

هروقت بخوای غذا بخوری حموم کنی بخوابی

دست خودته

خونه پدری خیلی سخته

ولی خب مسئولیتم داره

باید مدیریت کنی خستگی داره

کم و کسری داره

خودت شاغل باشی پاره وقت

درآمد داشته باشی عالیه

❤خدایا شکرت

چیدن خونه و کارهای خونه روز اولش قشنگه بعد ادم عادت میکنه البته نظرت طرف رو هم باید بگیری مثلا من دوست دارم مبلارو یه مدل دیگه بچینم شوهرم میگه این خوبه منم گفتم باشه ناراحت نشه فقط یه مثال کوچیک زدم مادر شدن خیلی حسا خوبیه خیلی ولی استرساش ادمو پیر میکنه میکشه همش ادم نگرانه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

متولد چندی؟ ببین یکی از فامیلای ما ۳۶ سالشه هفته پیش چه شوهر خوبی کرد.. دو تا از دوستامم حدود سی و چهار سال هستن تازه عقد کردن با چه کیس های خوبی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چرا مگه چه مشکلی داری که کسی از تو خوشش نیاد

نمی دونم 

خیلی اجتماعی نیستم کم حرفم

چهره معمولی دارم 

خانواده محترمی دارم ولی پولدار نیستن

سه تا خاله دارم اونا هم مجرد موندن

نه از دور قشنگ نیست واقعا قشنگه انشالله قسمتت بشه هروقت بخوای غذا بخوری حموم کنی بخوابی دست خودته ...

زایمانت چندمه؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
متولد چندی؟ ببین یکی از فامیلای ما ۳۶ سالشه هفته پیش چه شوهر خوبی کرد.. دو تا از دوستامم حدود سی و چ ...

۷۶

چقدر خوب خوشبخت باشن

۷۶ چقدر خوب خوشبخت باشن

سنی نداری عزیزم... دعا کن انشاالله یه بخت خوب برات بیاد