2777
2789
عنوان

سرفه بعد از بیهوشی سزارین

850 بازدید | 12 پست

سلام دوستان .من ۳شنبه سزارین شدم از دیروز تک و توک سرفه میکنم بخاطر عوارض بیهوشی، ینی پااااره میشمااااا، اصلا نمیتونم سرفمو کنترل کنم، شکمم هم که میگیرم وقت سرفه باز درد زیادی داره چون برش هم عمودی خوردم.راه حلی داره؟ تجربشو داشتین؟ کی خوب میشه؟؟ اصلا نمیتونم کاملا افقی بخوابم، رو دست هم نمیتونم فعلا، همش نشسته هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یادم انداختی سزارین که شدم بعد گفتن راه برو بعدم گفتن باید بری دستشویی تا مرخص بشی من راه میرفتم و تند تند کمپوت انجیر میخوردم که زودتر از شر بیمارستان خلاص بشم آب انجیر پرید گلوم سرفه کردم رفتم اون دنیا برگشتم چقد بد بود😅😂

مبارکه بسلامتی عزیزم.منم همین بودم تا چن ماه بعدش هم سرفه داشتم هنوزم ک هنوزه سرفه هام مونده.کم شده ولی گاهی هست.از عوارضه بیهوشیه.من فقط آب ولرم کنار دستم بود ب محضه سرفه ی ذره میخوردم نفس عمیق میکشیدم با دهن بهتر بود برام این کار.فقط ی سوال چرا برش عمودی؟الان مگه برش عمودی هم میزنن؟مامان من ۳۰ قبل اینجوری سزارین کرده.الان فقط افقی زیر شکم میزنن برش سزارین رو

خواننده خاموش سال ۹۶ ولی بالاخره عضو شدم.  
وای یادم انداختی سزارین که شدم بعد گفتن راه برو بعدم گفتن باید بری دستشویی تا مرخص بشی من راه میرفتم ...

من میترسیدم برم دستشویی فکر میکردم بخیه هام باز میشه🤣

الکی گفتم رفتن دسشویی

You know only a part of me i am a universe full of secrets...
چرا عمودی؟ من همونجا تو بیمارستان ک بهوش اومدم حالت تهوع و سرفه داشتم وقتایی ک اوق میزدم انگار تموم ...

من هفت ماه قبل بارداری خارج رحم داشتم از همون موقع به بعد تا الان حالت تهوع گاهی اوقات، بی حالی و ضعف، تپش قلب اصلا کلا یه حالی هستم که انگار میخوام از هوش برم

تا دو سه روز اینجورم خوب میشم باز از اول

میگن بخاطر داروی بیهوشیه

نمیدونم چرا اخه باید اینجور باشه مگه قبلا بیماری و عمل و بیهوشی وجود نداشته ؟ پس چرا چند یکی دوساله این داروهای بیهوشی انقد عوارض داره؟

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
من هفت ماه قبل بارداری خارج رحم داشتم از همون موقع به بعد تا الان حالت تهوع گاهی اوقات، بی حالی و ضع ...

نمیدونم والا

ولی مامانمم ک سزارین شده میگف حالت توع داشتم

You know only a part of me i am a universe full of secrets...
چرا عمودی؟ من همونجا تو بیمارستان ک بهوش اومدم حالت تهوع و سرفه داشتم وقتایی ک اوق میزدم انگار تموم ...

من جفتم سر راهی بود و مشکوک به چسبندگی جفت بودم، که خوشبختانه چسبندگی هم نداشتم، واسه همین عمودی برش زدن که سرعت عمل داشته باشن واسه جلگیری از خونریزی،