2777
2789
عنوان

خرید خونه تو محله قدیم و همسایه مسجد می ارزه بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من آرزومه خونمون کنار مسجد باشه....

منم منم 🥹🥹🥹🥹

خدایا از موردا لطفا😍

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

اگر با پولت توان خرید خونه نداری بخرش صد شرف داره به مستاجری دست دست هم نکن 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین یدونه کارتن بالا سره آدم باشه ولی واسه خودش باشه بخرین حالا از اجاره دادن راحت بشین یمدت خودتونو جمع و جور کنین حالا انشالله بعدا یه جای بهتر میخرین

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

خونه بابام توکوچه مسجده 

وقت مراسمهاسرکوچه شلوع میشه یکم ولی الودگی صوتی انچنانی نداره چون مسجداینا میبنده بلندگوهاروصدادرحدکم میاد فقط وقت اذان صدای اذانه

انفاقامن بااینکه مذهبی نیستم ولی میرم خونه مامانم دلم هوای مسجذومیکنه وغروبامیرم مسجد نمازمیخونم 

درکل اونقدرک فکرش ومیکنی سختی یا اذیت انچنانی نداره

🫀👶🧿
باید تعمیر بشه حدود دویست سیصد خرج داره  ایزوگام اینا باید بشه

کم کم خرجش کن 

من خونمو گذاشتم برا فروش خودم میدونم آشپزخونه یکم ناجوره خودمم اولش بخاطر آشپزخونه نپسندیدم وگرنه سالن و خوابه خوبه و فول امکاناته الان برا فروش گذاشتم نمیخرن به شوهرم میگم کسی اگر بخواد از مستاجری خلاص بشه می‌خره فوقش مثل من چند سال میشینه تا بعدا عوضش کنه بلخره بهتر از مستاجریه من زیر قیمتم گذاشتم که فروش بره بعضیا توقعشون بالاس که خونه دار نمیشن 

مستاجر بودیم یه بار کنار مسجد خونه داشتیم 

وای نگم برات اذن صبح رو با چنان صدای بلندی پخش میکردن که من تازه زایمان کرده بودم تا یک سالی که اونجا بودیم هراذان بچه م از خواب میپرید و شروع میکرد به گریه کردن حالا فک کن این بچه تا ۶ ماه به سختی میخوابوندمش😡

بهشونم تذکر میدادیم میگفتن اذان رو باید مردم بشنون دیگه!!! 

دوستتون دارم 💕

خونه کنار مسجد که خیلی خوبه

من مشکلی ندارم تازه دوست دارم صدای اذون و اینکه راحتم هروقت برم و بیام کوچه خلوت نیس 

کوچه بن بست و کوچیکه و ماشین فوقش دوتا بتونه بیاد وایسه، 

میگم بعد برا فروش اذیت نمیشم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم