2777
2789
عنوان

رنگ مو با حنا

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 36 پست

مامانم یک همسایه داشت اون حنا میزد به موهاش و موهاش همه سفید بودن البته حنا رو با ی گیاه سبز رنگ دیگه قاطی می‌کرد رنگ موهاش واقعا قشنگ میشد اسم اون گیاه الان یادم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسمه چیه؟

یه پودره مثل حنا که عطاریا دارن. ولی واقعا اگه دیگه نمیخواید موهاتونو دکلره رنگ کنید گیاهی بزنید چون اثرش تو رنگ دونه های مو میمونه وقتی دکلره میکنی یه قسمتش سبز میشه

یه دنیا ممنونشما خودتون این ترکیب رو امتحان کردید ؟

من چند سال پیش که موهام بخاطر رنگ ریزش گرفت یه مدت استفاده کردم واقعا هم رنگش طبیعی و قشنگ بود هم تارهای مو رو ضخیم میکرد پر پشت بنظر میرسید فقط بعدش که خواستم دکلره کنم اذیت شدم اثرش مونده بود یه قسمتای مو سبز شد که آرایشگر گفت بخاطر حنا و رنگ گیاهیه