2777
2789
عنوان

شوهرتون گفته اولین بار از چیه شما خوشش اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 38 پست
فامیله؟بعد چند وقت اومد خواستگاری؟

فامیل دور بودن من نمیشناختم، تو همون عروسی با بابام اینا صحبت کردن من اصلا خبر نداشتم خواهرش ومامانش همش با من حرف میزدن وهی باهام عکس میگرفتن منم نمیشناختمشون تعجب میکردم چرا انقدر باهام صمیمی رفتار میکنن! چند ماه بعد که مدرسم تموم شد اومدن خواستگاری🥰برادر شوهرم میگه عکس منو گذاشته بود رو صفحه کامپیوتر ولی شوهرم همش کتمان میکنه میگه نهههه کی گفته😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدم زود دست بکار شدن یعنی شوهرت رفته گفته با پدرت حرف بزنن؟

همون موقع که دید به خواهرش پیام داد گفت خواهرشم تو همون اتاق بود منو دید خواهرشم به مامانش گفته مامانشم دنبال عروس میگشته فوری رفته گشته ببینه دختره کیم با خانوادم حرف زده، خودمم تعجب کردم چقدر هول بوده😂

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
همون موقع که دید به خواهرش پیام داد گفت خواهرشم تو همون اتاق بود منو دید خواهرشم به مامانش گفته ماما ...

قسمت بوده دیگه ببخشید سوال کردم ازدواج این شکلی رو دوست دارم فک‌ کن همه چیم تصور کردم🤣🤣

بمونید برای هم عشقتون پایدار