روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
فکر میکنم وقتی از شر کنکور لعنتی راحت بشم تازه میتونم یه نفس راحت بکشم الان که فقط عصه وغصه حتی توی خنده ام ته دلم غم دارم،دلم تنگ شده واسه وقتی که با خیال راحت با یه شلوارک جلوی کولر دراز میکشیدم و هندونه می خوردم و ومپایر دایریز میدیدم،چقد ساده ترین چیزا برام حسرت شده،حسرت یه خواب راحت،حسرت احساس راضی بودن از خودم و نداشتن عذاب وجدان،حسرت یه دل سیر بیرون رفتن با رفیقام،حتی حسرت یه فیلم ساده،مهمتر از همه حسرت حال دلم من همیشه از اعتماد به نفسم از غرورم شاد بودم الان ندارمش ندارمششششش
من که حالم خوب نیست اصلا خوب نیست ولی چون یه کاربر نوشته بودند حال دلم خوبه خوشحال شدم بالاخره کسی تو این دنیا هست که حالش خوب باشه وجود خدا خیلی خوبه یه مقدار از مشکلاتم کم می کنه
میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/