2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر دارننن

125 بازدید | 18 پست

خانوما شما چطوری پسر دار شدین؟

رژیمی رعایت کردین یا آمپول زدین؟

طبع خودتون و شوهرتون چطوریه؟

الان نیاین بریزین سرم که مگه دختر چشه و ...

من خودم عاشق دخترم و مخالف تفکر جاهلی پسرکی بودن

و دوست دارم تعداد دخترام بیشتر باشه

ولی دوست دارم بچه اولم پسر باشه از بچگی چون خودم دوست داشتم یه داداش بزرگتر و حامی داشته باشم

البته تربیتش خیلی مهمه که اونجوری که مد نظرمه بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا توضیح میدی به کسی چه ربطی داره شما چه جنسیتی دوس داری؟ اوناییم که رو دختردار شدن پافشاری میکنن و ...

آره درسته واقعا نباید توضیح داد

ولی جو متاسفانه جوریه که همه فک میکنن دختر گریزی و میکوبنت منم حوصله نداشتم..

خوشم اومد از تفکرت که فهمیدی هر کی پسر دوست داره جرم نکرده و تفکرش قدیمی نیست

ما کلا سردیم هر دو هیچ کاری هم‌نکردیم خدا داد مخصوصا پسر دومم ناخواسته خودش اومد  

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
آره درسته واقعا نباید توضیح داد ولی جو متاسفانه جوریه که همه فک میکنن دختر گریزی و میکوبنت منم حوصل ...

بذار بگن مردم همیشه حرف مفت برا گفتن دارن 

هم دختر هم پسر رحمت و نعمت خدا هستن جفتشون عزیزکرده خدا و پدر مادرشون هستن ولی یکی بنابه هر دلیلی از یه جنسیت خوشش میاد به هیچکسی مربوط نیست، ایناییم که تو اینجور تاپیکا هی خودشونو میندازن وسط فکر میکنن مثلا با گفتن این حرفا باکلاس میشن 😅

🤍🌱