2777
2789

الان نزدیک سه ماه شد که مبلمانم و ازم برداشت و دیدم بابت پول چیزی نگفت و بهش گفتم غیر مستقیم بهم گفت من فکردم رو حساب رفاقت همینجوری بهم دادی بازم ببخشید این فکرو کردم و خلاصه گفت میدم ولی دقیقا نصف قیمتی که من روی اونا قیمت گزاشتم وتازه چون میگه شوهرم نمیدونه میخوام بخرم پولی ازت خودم میخوام بدم دلم سوخت گفتم اکی تو خورد خورد بده ولی مثلا من ۴ تومن تخفیف میدم ولی دیگه اون پول که تو خورد خورد بدی کلی بی ارزش تر ازین هم میشه یعنی عملا نباید دیگه تخفیف میدادم بهش ازین طرف من اگه الان به شوهرم بگم این دوستم بعد سه ماه داره همچین چیزی میگه که من فکردم مجانی دادی و اگه این قیمت نمیصرفه بیا ببر برا خودت نخواستم بگم به شوهرم به دوستم گفتم اکی کم کم بده ولی بر نگردون که خیلی جلو شوهرم ضایعست حالا به نظر شما من به این راضی شم که اون داره یه خرید ۲۰ تومنی رو با ده تومن اونم خورد خورد به م بده قبول کنم؟؟البته اگه برشون گردونم خیلی برای خودم سخته و معلوم نیست اصلا الان که عید گذشته بتونم بفروشم باید بمونه تو انباری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو‌شوهرم که خیلی بد میشه چی؟تازه سر اینکه نره دست مادر شوهر مفت و مجانی من به همه گفتم فروختمشون حا ...

نه والا بد نیست رک بگو سر قیمت کنار نیومدی الان شوهرت بگه پول مبلا کو چی میخوای بگی ؟ اونجوری که بدتر ب مشکل میخوری برو خونه دوستت چهار تا عکس ازشون بگیر بذار دیوار

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐