نوزادمو مسخره میکنن هی به روم میارن سیاهه بعد چند شب رقتم خونه پدربزرگم گفت بچت سیاهه گفتم سالم باشه و اخم کردم گفت بذت میاد جوابشو ندادم دوباره مادربزرگم کفت رنگش که سیاهه بچه خاهرم سفیذه مثل برف گفت اون سفیده همش بچمو با بچه خاهرم مقایسه میکنن هر جا میرم به روم میارن بچت سیاهه زشته خسته شدم دیگه نمیزارن از وجود بچم لذت ببرم یه مشت ادم بی فرهنک هر چی ام بهشون بگم باز حرف خودشونو میزنن هم بزرگترن نمیشه جوابشون رو داد هم اونایی هم که جوابشون رو میدم پرو باز ادامه میذن فکر کنم باید با همه قطع ارتباط کنم 😞 بنظرتون قیافش عوض میشه سفیذ میشه روز اول سفیذ بود بعد سیاه شد تا چن روز پشت دستاش سفیذ بپد الان اونم سیاه شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه تو از همه بچه های اطرافش خوشگلتر میشه، ببین کی گفتم
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
اره ممکنه بشه تو فامیل دیدم یکی بود ولی بزرگ تر شده بود دیدمش خیلی بهتر بود
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌