2777
2789
عنوان

دقت کردید جدیدا تو سایت...

179 بازدید | 17 پست

دقت کردید جدیدا تو سایت موردهایی را میگند که موضوعش خیانته شوهره.

مثلا یکیشون میگفت طلاق داده بچمو نمیده میگفت شغلم نظافت چیه شوهرم با یک سن بالای عملی ازدواج کرده و ... میخواست دل آدمو کباب کنه پولی بدست بیاره.

یکی عکس قرص تاخیری میذاره میگه شوهرم سفر کاری رفته و عکس با خانم سن بالای عملی دارم تو پروفایلشم محصول برا فروش گذاشته درواقع میخواد با پربازدید شدن پول درآره.

یکی دیگه با ماجرای امیر و اصلان ملت رو سر کار گذاشته

خیلی دنیا عجیب غریب و پر از دروغ شده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که ستبقه طولانی داره یکی بود سرویس قابلمه اسنا میدوخت و همش با گفتن اینکه بدبختم و شوهرم مریض و اینا مشتری جمع میکرد

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

نه اینکه همه دروغ باشه

ولی قطعا وقتی آدم خیلی حالش بده نمیتونه راحت بیاد تایپ کنه و جواب بده.

اونم وقتی میبینی یک جواب را چندین بار و برای چند نفر نوشته

پیداست میخواد ملتو راضی نگه داره تا ادامه پیدا کنه

امروز یه کامنت دیدم متوجه شدم احتمالا پشت خیلی از این تاپیک ها یه برنامه ای هست

خانومه اومد توی یه تاپیک بی ربط میگفت از قوتی یه سری جریان ها پیش اومده خیانت زیاد شده و بیشتر هم خواهد شد

به نظرم دارن از این طریق تلاش میکنن مردم رو تغییر بدن و خانم ها رو از خیانت میتوسونن که ...

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم