2777
2789
عنوان

پریود شدم حال روحیم افتضاحه

| مشاهده متن کامل بحث + 1787 بازدید | 37 پست

نمیشه قرص ضد افسردگی یا نمیدونم چیزی نیست که حالمون رو خوب کنه من چن ساله دارم عذاب میکشم بخاطر این لعنتی  یه هفته قبل از پریود شروع میشه تا سه روز زمان پریود رو چهارم حالم بهتر میشه خیلی بده خیلی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
من نامزدم گیر الکی بهم داد منم عصبی شدم داد و بیداد و....یهو یکی خوابوند تو گوشم😒میدونی چیه من اصلا ...

چرا میزنه خب باهاش حرف بزن ترک کنه این عادتشو

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی دلیلش چیه چون بی تربیتن این دوره باید بیشتر توجه و محبت کنن ولی اذیت میکنن

من اذیتش کردم

هی هیچی نگف هی نازم کشید من بدتر بدخلقی کردم

مامانمم ناراحت شد حتی از رفتارام

الکی الکی عذابش دادم 

نمیدونم دکتر برم درست میشه یا نه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
انقد گریه کردم جون ندارم ینی بیماریه باید برم دکتر؟

خودمم نمیدونم  ولی به شدت افسردگی میاره برا من عذابه عذاب 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
خودمم نمیدونم  ولی به شدت افسردگی میاره برا من عذابه عذاب

منم حس میکنم بد و زشتم 

اونم دوسم نداره داره خیانت میکنه

من بدبختم

همش مقایسه

درمونش چیه

واقعا نمیدونم باید چیکار کرد دکتر زنان بهم قرص روغن گل مغربی داد بازم فایده نداره

برا من داد گفت هرمونات تنظیم میشه ولی اصری نداشت من به یه چیزی قوی تر نیاز دارم فکر کنم

وای خدا بهت صبر بده منم همین طوریم احساس میکنم با هر پریودی پوستم پیر میشه از بس گریه میکنم و افسرده ...

ای جان امضات همیشه زنگ میزنه همین بهش میگم☹😭

منم حس میکنم بد و زشتم  اونم دوسم نداره داره خیانت میکنه من بدبختم همش مقایسه درمونش چیه

من این حسو  ماه  تجربه کردم خودمو میزدم جیغ میزدم  رفتم روان شناس فقط بهم گل مغربی تجویز کرد الان حالم خوبه جالبه همیه اون حسام پر کشید  میترسم دوباره با هر بار پریودم یه حس مظخرف و بد میاد سراغم من حس میکنم پیر شدم 

من این حسو  ماه  تجربه کردم خودمو میزدم جیغ میزدم  رفتم روان شناس فقط بهم گل مغربی تج ...

واقعا خوبه

ای جان امضات همیشه زنگ میزنه همین بهش میگم☹😭

عزیزم انشالله همه چی درست میشه خودتو ناراحت نکن دوستم 

عزیزم انشالله همه چی درست میشه خودتو ناراحت نکن دوستم 

رفتم راجبش خوندم 

اگه کمکم کنه آروم شم میخورمش 

منم دیشب پریود شدم از دو روز قبل اعصابمافتضاح امروزم از صصبح چشام خیس اشک 🥺😐

منم همینجور اشک میریزم 

خوبه تنها نیستم☹😭

منم همینجور اشک میریزم  خوبه تنها نیستم☹😭

نه خوب نیست اینطوری دلم میخاد پاشم کارامو کنم صبحانه حاضر کنم ولی اصلا حال ندارم کاش یکی بود کاچی درست میکرد واسمون میفرستاد

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!
نه خوب نیست اینطوری دلم میخاد پاشم کارامو کنم صبحانه حاضر کنم ولی اصلا حال ندارم کاش یکی بود کاچی در ...

منم گشنمه فشارم افتاده نمیتونم صبحونه درست کنم

دیروزم سر یه بیچاره ای داد و بیداد کردم 

اذیتش کردم بداخلاقی کردم

بابت اونم همش گریه میکنم 

داغونم داغون