روز اولمه سندرم پیش قایدگی دارم با همراه سه روز اول به شدت افسردم.نمیدونم چمه انگار حالم بده ولی انگار خنثام.با نامزدمم دعوام شد دیروز زد تو گوشم حالم از اونم بهم میخوره.هزاربار بهش گفتم تو چنین موقعیتی سربه سر من نذار قبل پریود حالم بده باهام قهرنکن لج نکن باز انجام میده.اصلا نمیدونم چمه😭چیکار کنم اروم بشم
نمیشه قرص ضد افسردگی یا نمیدونم چیزی نیست که حالمون رو خوب کنه من چن ساله دارم عذاب میکشم بخاطر این لعنتی یه هفته قبل از پریود شروع میشه تا سه روز زمان پریود رو چهارم حالم بهتر میشه خیلی بده خیلی
فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم حس میکنم بد و زشتم اونم دوسم نداره داره خیانت میکنه من بدبختم همش مقایسه درمونش چیه
من این حسو ماه تجربه کردم خودمو میزدم جیغ میزدم رفتم روان شناس فقط بهم گل مغربی تجویز کرد الان حالم خوبه جالبه همیه اون حسام پر کشید میترسم دوباره با هر بار پریودم یه حس مظخرف و بد میاد سراغم من حس میکنم پیر شدم
فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم