2777
2789
عنوان

پریود شدم حال روحیم افتضاحه

1783 بازدید | 37 پست

روز اولمه سندرم پیش قایدگی دارم با همراه سه روز اول به شدت افسردم.نمیدونم چمه انگار حالم بده ولی انگار خنثام.با نامزدمم دعوام شد دیروز زد تو گوشم حالم از اونم بهم میخوره.هزاربار بهش گفتم تو چنین موقعیتی سربه سر من نذار قبل پریود حالم بده باهام قهرنکن لج نکن باز انجام میده.اصلا نمیدونم چمه😭چیکار کنم اروم بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی مثه منییییی 

انقد بهش گیر دادم انقد اذیتش کردم گف دلیل نمیشه بداخلاقی کنی

همشم دارم گریه میکنم

حالا اون بازم خوش رفتار شد باهام ولی یکم سرده نا احتم

خیلی اذیتش کردم 

یه روز رفت کار داشت از دماغش آوردم 

حالام از دیروز عین ابر بهار دارم گریه میکنم

میخوام بگم بیاد بغلش کنم آروم شم میگم نه نمیاو ناراحته

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
وایییی مثه منییییی  انقد بهش گیر دادم انقد اذیتش کردم گف دلیل نمیشه بداخلاقی کنی همشم دارم گر ...

من نامزدم گیر الکی بهم داد منم عصبی شدم داد و بیداد و....یهو یکی خوابوند تو گوشم😒میدونی چیه من اصلا دلم نمیخواد ریختشم ببینم

الانم منتظرم صبح به خیر بگه😭

حالا من این پی ام اس قبل دورمه ها هنوز شروع نشده ۲ روز مونده اینجوری میشم بعد درست میشم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

وای خدا بهت صبر بده منم همین طوریم احساس میکنم با هر پریودی پوستم پیر میشه از بس گریه میکنم و افسرده هستم همین الان خط  لبخند دارم خیلی ناراحتم 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
وای خدا بهت صبر بده منم همین طوریم احساس میکنم با هر پریودی پوستم پیر میشه از بس گریه میکنم و افسرده ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کرد دکتر زنان بهم قرص روغن گل مغربی داد بازم فایده نداره

من نامزدم گیر الکی بهم داد منم عصبی شدم داد و بیداد و....یهو یکی خوابوند تو گوشم😒میدونی چیه من اصلا ...

نه این بدبخت هیچی نگفت

من هی گیر هی زنگ هی اذیت این بدبخت هی مدارا کرد

اخر گف داری دلخورم میکنی 

یه مسئله قدیمی الکی کشیدم وسط 

😭😭😭😭😭😭

وای خدا بهت صبر بده منم همین طوریم احساس میکنم با هر پریودی پوستم پیر میشه از بس گریه میکنم و افسرده ...

انقد گریه کردم جون ندارم

ینی بیماریه باید برم دکتر؟

نه این بدبخت هیچی نگفت من هی گیر هی زنگ هی اذیت این بدبخت هی مدارا کرد اخر گف داری دلخورم میکنی&nb ...

میدونی دلیلش چیه چون بی تربیتن این دوره باید بیشتر توجه و محبت کنن ولی اذیت میکنن