2777
2789

حدود ۷ ماه میشه عمل کردم 

هر سوالی داشتین بپرسین تک تک جوابتون رو میدم 

واسه کسایی که قصد عمل دارن این پست میتونه خیلی کاربردی باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بینی ام نوکش گوشتیه  تیغه اش صاف و مشکلی نداره بزرگ و بی ریختم نیس فقط نوکش گوشتیه با عمل ب ...

منم بینیم مشکلی نداشت ولی نوکش خیلی گرد و پهن بود 

عمل کردم و واقعا خیلی عالی شد البته که بستگی به دکترت هم داره 

من کرمانشاه عمل کردم

دوشنبه عمل دارم به امید خدا  بدجوری گردن درد دارم میترسم بعد عمل بدتر بشه  شما قبل عمل ه ...

من اصلا تو دوران عمل نه قبلش نه بعدش آب کرفس نخوردم و اصلا هم کبودی نداشتم چون دکترم عالی بود 

آب کرفس فشار رو خیلی میاره پایین منم که همیشه فشارم رو ۸ بود اگه میخوردم دیگ میمردم 

منم بینیم مشکلی نداشت ولی نوکش خیلی گرد و پهن بود  عمل کردم و واقعا خیلی عالی شد البته که بستگ ...

منم‌مشکلم با نوک بینیم هست با اینکه چندنفر بهم کفتن بینیت انکار عملی هست اما خودم از نوکش راصی نیستم به نظرت عمل کنم یا ریسکه ؟؟ بزار ببینم عکس میتونم بفرستم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......