2777
2789
اصلابرات مهم نباشه باشون سنگبن رفتارکن امابگووبخندبااطرافیان تابفهمن چ شخصبت زشتی دارن وبراتم مهم نی ...

چرا حرصم میدن؟مگه چکارشون کردم 🥺

من تنهام خواهر ندارم برادرام نیستن

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا حرصم میدن؟مگه چکارشون کردم 🥺 من تنهام خواهر ندارم برادرام نیستن

ببین حتمایه امتیازی داری ک دارن اینجوری خودشونوخالی میکنن ازمن بتونصیحت نقطه ضعف دستشون نده امایجوررفتارکن حدومرزشونوبدونن سرسنگین باش اینکه توناراحت بشی ینی اونابرنده شدن

میتونی تعریف کنی؟ به نظرت تااخر میتونن باهم خوش باشن؟

نه نمیتونن کم کم میفهمه چه اشتباهی کردم بیشتر متلک یا بدیهایی به من کردن ومن سکوت کردم جاریم رو همشون یه دعوای بزرگ درست کرد با خواهرشوهر کوچیکه همسایه بودن بلایی سرش اورد که خواهرشوهرم فرار مرد از دستش محال یه روز بره خونه پدرشوهرم ناراحتشون نکنه بی احترامی نکنه برادرشوهرم خونش شهر دیگه هست فقط یکبار اینا رفتن سه تا دعوا درست کرد

مثلا جاری همه پولهای براذرشوهرم تو دستشه شوهرش اجازه هزارتومن خرج کردن نداره ولی 

جاری از همین پول کل خانوادشو ساپورت میکنه کل لباسهای مادرش وپدرش  و بیشتر لباسهای خواهر وخواهرزادش رو این میخره تازه این بدون سوغاتیهای خوراکیشه

ببین حتمایه امتیازی داری ک دارن اینجوری خودشونوخالی میکنن ازمن بتونصیحت نقطه ضعف دستشون نده امایجورر ...

من گفتم بهشون 

به بزرگه گفتم شما یهم بی احترامی کردید

گفت تو حساسی گفتم من حساس نیستم من بهم احترام گذاشتن همیشه و همین باعث شده که توقع احترام داشته باشم

من گفتم بهشون  به بزرگه گفتم شما یهم بی احترامی کردید گفت تو حساسی گفتم من حساس نیستم من بهم ...

اینجوری میگی بیشتربات لج میکنن میگن مگه کی هستی ک توقع احترام داری حودت جوری رفتارکن ک بت احترام بذارن

ببین حتمایه امتیازی داری ک دارن اینجوری خودشونوخالی میکنن ازمن بتونصیحت نقطه ضعف دستشون نده امایجورر ...

ببین چند تا نکته رو میگم ببین میتونه باعث شه اینا همچین کنن..

تو سن کم ازدواج کردم اونا نه تو سن بالا ازدواج کردن و خواهر شوهرم اینا که ازدواج نکردن

سه تا بچه دارم لونا به سن من رسیدنی تازه عروس شدن

میفهمم ب اینا حسادت میکنن

خونه زندگیم شیکه

همه چی خریدم

همه چی شیک و پیک دارم

بعد 10سال زندگی دارم وسایلمو عوض میکنم

مثلا جاری همه پولهای براذرشوهرم تو دستشه شوهرش اجازه هزارتومن خرج کردن نداره ولی  جاری از همین ...

ولی جاری های من خرج خانواده پدرشوهرمو میدن بخاطر همین عزیزن

ماهم مبدادیم 

ولی افتادیم تو خرج زندگی دیگه نمیتونیم مثل قبل باشیم

اینجوری میگی بیشتربات لج میکنن میگن مگه کی هستی ک توقع احترام داری حودت جوری رفتارکن ک بت احترام بذا ...

نگفتم هیچگاه 

گله نکردم

ولی اینو نمیگفتم بد بود

یاید میگفتم

عزیزم این هیچ ربطی به خودت نداره فقط چون اونا جدیدا براشون تازگی دارن اولشه بهتر هرچی ارتباط کمتر حا ...

اهوم

ببین چند تا نکته رو میگم ببین میتونه باعث شه اینا همچین کنن.. تو سن کم ازدواج کردم اونا نه تو سن با ...

بستگی داره هرادمی چیوامتیازببینه شایداینچیزابنظراوناامتیازباشه درضمن فک نکن بااون جاریت خوبن اون فقط ی وسیلس برای حرص داذن تپبعدم میره کنارپس حرص نخور.

رابطه ی شوهرت باهات خوبه؟بنظرم بیشتریه خواهرشوهرازاین میسوزه

بستگی داره هرادمی چیوامتیازببینه شایداینچیزابنظراوناامتیازباشه درضمن فک نکن بااون جاریت خوبن اون فقط ...

اوایل ازدواج شوهرم خیلی بد رفتار بود

بعد چندین سال بهم کفت بابام یادم مبداده

منم به روشون اوردم که ..

شوهرم باهام خوبه 

اخع خواهرش میگفت علی خیلی عوض شده اخلاقش خوب شده

شوهرم خیلی دوستم داره همیشه شیک و پیک هستم

تابتونه احترام نگه میداره

دیشب سر سفره من بین برادرشوهرم و شوهرم نشسته بودم 

یعنی کنار شوهرم بودم جا بود که جاری بشینه پیش شوهرش 

پدرشوهرم مدام می‌گفت فلانی بیا پیش شوهرت بیا پیش شوهرت نگا میکرد به من که من بین اون دوتا یودم/اندازه یه ادم جا بود بینمون/ توقع داشت من پاشم

ولی من کنار شوهرم نباشم عین خیالشون نیست 

به فکر من نیستن همش اذیت میکنن 

ولی اونا رو میبوسه ناز میکنه منو نمی‌خوان فک کنم...

کاش عروس اول نبودم