2777
2789
اوایل ازدواج شوهرم خیلی بد رفتار بود بعد چندین سال بهم کفت بابام یادم مبداده منم به روشون اوردم که ...

منم عروس اولم احتمالاعروس دوم خیلی باسیاست ترازشمارفتارمیکنه....بهمه همونقدراحترام بذارکه بهت احترام میذارن سرینگین رفتارکن بموقعشم خوب باش

منم عروس اولم احتمالاعروس دوم خیلی باسیاست ترازشمارفتارمیکنه....بهمه همونقدراحترام بذارکه بهت احترام ...

آره خیلی...

همش براشون کار مبکنه

بعد برادرشوهرم معتاده زنش نمیدونه 

اینا هوای زنش رو دارن که یه هو فهمید نره سمت طلاق 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خیلی... همش براشون کار مبکنه بعد برادرشوهرم معتاده زنش نمیدونه  اینا هوای زنش رو دارن که ...

خب شایدبراهممونه اینم اولشه شیر شیرازارزون میشه بیکاری سرت ب زندگیت باشه ببینن محلشون نمیذاری یمدت خودشوپ خفه میشن

خب شایدبراهممونه اینم اولشه شیر شیرازارزون میشه بیکاری سرت ب زندگیت باشه ببینن محلشون نمیذاری یمدت خ ...

شیر شیراز؟

منم عروس اولم احتمالاعروس دوم خیلی باسیاست ترازشمارفتارمیکنه....بهمه همونقدراحترام بذارکه بهت احترام ...

کاش یکی بود باهاش حرف میزدم

نه مادرم باهام رفاقت دارع نه خواهر دارم نه زن داداشم که ازش راضی باشم

اهل غیبت کردن نیستم من

اونا منو مهل نمیدن

شنیدم خواهر شوهرام بهم میگن فلانی رو دیدی خواهر شوهراش مهلش نمیدن از بس ازش بدشون میاد

الان منم شدم مثل همون بنده خداها

ههههه

عزیزم بعضی ها ذاتشون عوضی هست و قدر نشناس  اینام همینن  حالا شما مهربون گیر اینا افتادی& ...

اهل غیبت کردن نیستم من

اونا منو مهل نمیدن

خواهر شوهرام بهم میگن فلانی رو دیدی خواهر شوهراش مهلش نمیدن از بس ازش بدشون میاد

ههههه

یعنی یه جوری با جاری جدید وخانوادش گرم میگرفتن به خدا شوهرمم اخلاقش فرق کرده بود باهام ولی قشنگ حالش ...

اهل غیبت کردن نیستم من

اونا منو مهل نمیدن

شنیدم خواهر شوهرام بهم میگن فلانی رو دیدی خواهر شوهراش مهلش نمیدن از بس ازش بدشون میاد

ههههه

[QUOTE=290283117]چون میشناسمشون... میدونم اونقدر غیبت منو میکنن که ابرومو ببرن خیلی نامردن میدیدم جاری هام منو مهل ...[/QUOTE

چندوقته جاری دار شدی؟ 

نگران نباش منم پنج سال تمام تنهاعروسشون بودم سرم توکارخودم نه قهری نه گله ای نه دعواییی 

یهو دوتا جاری اومدن یکیش دخترخاله یکی دخترعمو اصلا نفهمیدیم کی خواستکاری کردندکی نامزد شدن چنان مارو ول کردن همینکه چن ماه گذشت بازبرگشتن سمت من ولی من دیگه اون ادم سابق نشدم تازه خواهرشوهرام راه براه عکس اونا یااستوری میکردن یاواسم میفرستادن 

[QUOTE=290283117]چون میشناسمشون... میدونم اونقدر غیبت منو میکنن که ابرومو ببرن خیلی نامردن میدیدم جا ...

چند ماه؟

من الان دوساله جاری اومده

ابروم چی؟ احساساتم چی؟ چرا دوستم ندارن اخه😭😭😭

عزیزم ابروت کی گفته رفته ادم های اینجوری اصلا حساب نمیشن که بخوان با ابروتم بازی کنن

انقدر غرق شادی خودت باش انقدر با خانواده خودتو دوستات اوکی باش که اینا اصلا به چشمت نیان