2777
2789
ماجرای ارز pepe  چیه، چرا یه دفعه هین جوری رشد کرد، و  بازم رشد میکنه یا تموم شد؟

پیپه ارزنیست بلکه شت کوین هست شت کوین ها نوعی پول دیجیتال هستند که رشد یا کاهش ناگهانی رو تجربه می کنند یعنی ممکنه در عرض کمتر از 5 دقیقه قیمت حتی تا 100 برابر یا 200 برابری پیدا کنند سرمایه گذاری روی شت کوین ها به شدت پرسود و پر ریسک هست به عنوان مثال شما زمان پیدایش شیبا اگر 100  هزار تومان شیبا خریده بودید درحال حاظر 17 میلیارد تومان داشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو میدونم  ولی این تو بایننس لیست شده

خوب تمام ارزها و شت کوین های معتبر داخل بایننس لیست هستند هر ارز با شت کوینی که داخل بایننس لیست نشده باشه معتبر نیست 

خوب تمام ارزها و شت کوین های معتبر داخل بایننس لیست هستند هر ارز با شت کوینی که داخل بایننس لیست نشد ...

نه،  دوسال پیش  کیشو و اکیتا همزمان با شیبا  رشد ۱۰۰۰ برابری کردن  ولی فقط شیبا تو بایننس لیست شد اون دوتا با خاک یکسان شدن