2821
2789
عنوان

طلاق ومهریه

132 بازدید | 9 پست

خانمایی که اطلاع دارن ویاتجربشو دارن 

تازه اقدام کردم هیچ مال واموال ونقدینگی نداره واسه توقیف ومیدونم نفقه وهیچی هم بهم نمیده همچین ادمیه 

تنها داراییش یدونه ماشین مدل پایین کهنس اول اونم نمیخواستم الان درهرشرایطی میخوام بگیرمش لطفا نگین چرا و....بخدا روی اون ماشین خیلی منو سوزونده بااون کارایی روکرده ک نباید....حقشه....اصلا پولش برام مهم نیست عادت ندارم ازکسی هعی پول بکشم غرور با ارزش تره...اما حقشه چون خیلی اذیتم کرد.... الان گفتم پلاکشو دادم واسه توقیف...صد درصد یجایی مخفیش کرده دیده نشه....اما خوشبختانه سند ومدارک ماشین دست خودمه 

چکار میشه کرد اخه نمیتونن توقیف کنن معلوم نیس کجاس واینکه مدارکش دست منه چکار کنم؟برم قسط بندی کنم سند ماشینم بزارم بخوامش بگیرنش؟نمیدونم هیچی بلد نیستم وکیل گفت باید اول توقیف کنی فقط

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم. من شرایط تورادارم ماشین به اسم خودمه سنداصلی پیش اون کپی ها پیش من باید برم شهرشوهرم توقیف کنم هرکاری کردم اینجاتوقیف نکردن اونم رفت ماشین قایم کرداونم انکارکردماشین منم موندم تک تنها چیکارکنم رفته حسابها زده به اسم خواهرش

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
عزیزم. من شرایط تورادارم ماشین به اسم خودمه سنداصلی پیش اون کپی ها پیش من باید برم شهرشوهرم توقیف کن ...

یعنی انکار کرده که برداشته؟

وای خدا چاره دیگه ای نداره؟اخه سند اصلیش دست خودمه هعی تهدید میکنه که سندو میگیرم ودیگه تمومی وفلان و...کاری نمیتونم بکنم؟

یعنی انکار کرده که برداشته؟ وای خدا چاره دیگه ای نداره؟اخه سند اصلیش دست خودمه هعی تهدید میکنه که س ...

اره ماشین دست اون من همش تهدیدمیکنه ماشین باسنداتیش میرنم اکه ماشین بهم ندی اخه ماشین وام که خانواده ام گرفتن دوتا داداش هام ضامن هستن 

اره ماشین دست اون من همش تهدیدمیکنه ماشین باسنداتیش میرنم اکه ماشین بهم ندی اخه ماشین وام که خانواده ...

باسند ماشین نمیشه کاری کرد موقع قسط بندی؟ادم نشون بده بگه این بشر اینو داره ولی قایم کرده

باسند ماشین نمیشه کاری کرد موقع قسط بندی؟ادم نشون بده بگه این بشر اینو داره ولی قایم کرده

میرم شهرستان توقیف پلاک انجام. میدم تابلایی سرش نیورده

اره ماشین دست اون من همش تهدیدمیکنه ماشین باسنداتیش میرنم اکه ماشین بهم ندی اخه ماشین وام که خانواده ...

این شوهر مشکش با شما طلاق نیست یعنی اصلا  نمی خواد دیگه با شما زندگی کنه فقط سگ دو میزنه ماشین رو از دستت دربیاره . شما هم بگیرش حتما بعد بیست سال زندگی مشترک سهمت یه ملشین نیست؟ میخواد هر جور شده گولت بزنه شاید الکی هم باهات مدتی هم آشتی کنه که بتونه از دستت درش بیاره