2777
2789
عنوان

کدبانوهای نی نی سایت بیایید

234 بازدید | 24 پست

خانم های عزیز، من مهمون دارم تازه عروس و داماد هستن،میخوام ماهیچه درست کنم ،هرکسی تو این غذا حرفه ای هست لطفاً بگه چجوری درست کنم مراحلش چیه

اول بزار با پیاز ده دیقه بجوشه روش ک گف اومد بریز دور...

توی تابه پیاز داغ کن یکم فلفل دلمه ای رنده کن و سرخ کن زردچوبه و نمک بزن ب پیازا...گوشتارو قشنگگگگگ تفت بده ققشنگگگگااااا بعد اب خیلی کمی بریز و بزار بپزه ...ی حبه سیرم بنداز توش با برگ بو 

بعد ک پخت و آبش غلیظ شد ..زعفرون و ی کوچولو کره بنداز توش نمک تنظیم کن

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هردوشو برام توضیح بده عزیزم

واسه جفتشم اول از همه گوشت و با یک پیاز بزرگ که بزرگ خورد کردی یک حبه سیر بزار بجوشه ..یه قل ک خورد ابشو خالی کن یا حداقل کفاشو بردار.... بزار چندین ساعت بجوشه قشنگ ..... بعد یه پیاز بزرگ و درشت رنده کن یکم که سبک شد ادویه و رب بزن بعد ماهیچه رو داخل اون سس بزار از همون اب گوشتم بریز .... روش چوب دارچین و برگ بو هم بریز و بزار بجوشه ‌..هویج و این چیزاهم میتونی بریزی بعد یک ساعت و نیم حسابی جامیفته ....

زعفرونی هم که دوتا پیاز و سرخ کن ادویه بزن ماهیچه رو حسابی تفت بده با مواد بعد یه عالمه زعفرون و با یکم از اون اب گوشت همرو بزار باهم جابیفته

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

پیاز داغ کنید بعد ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید بهش نمک، کمی دارچین، زردچوبه، رب، فلفل و آب جوش رو اضافه کنید، زیرش رو کم کنید تا چند ساعت بپزه در آخر زعفرون اضافه کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
اول بزار با پیاز ده دیقه بجوشه روش ک گف اومد بریز دور... توی تابه پیاز داغ کن یکم فلفل دلمه ای رنده ...

یه سوال اونجا که گوشت ها رو قشنگ تفت میدیم پیاز نمیسوزه؟

یک عدد چپی 

دارچین هم بریز خوشمزه میشه

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
میشه بگید شما چطور درست میکنید؟؟

پیاز خلالی دو تا 

بعد ماهیچه رو میزارم روش  و زردچوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی و یک چوب دارچین تا پیاز آب بندازه و  بعد ابش کشیده شد کمی روغن میریزم و حسابی تفت میدم و بعد یکی دو لیوان آب و درش میزارم و آخر وخت نمک میریزم

در آخر زعفران آب کرده و کمی آب لیمو  

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!