2777
2789
عنوان

دختر عمه ی بدجنسم😡

302 بازدید | 20 پست

دوستان امشب منو خواهرام با اسنپ داشتیم میرفتیم خونه ی داییم بعد من جلو نشسته بودم تو مسیر که داشتیم میرفتیم یهویی دختر عممو دیدم اونم منو دید بعد با چشای گشاد و متعجب داشت منو نگاه میکرد هیچی دیه ما رد شدیم بعد به خواهرم گفتم بهش زنگ بزن بگو که تو خیابون دیدیمت داریم با اسنپ میریم خونه ی داییم ازین جهت گفتم زنگ بزنه ک بسیار دختر خاله زنکیه تو زندگی همه سرک میکشه و حرف میزنه پشت سر آدم و با اون طرز نگاهش من فکر میکنم قطعا برداشت بدی کرده و نمیدونسته ک اسنپه چون شیشه های عقبم دودی بود خواهرام مشخص نبودن اونیکی خواهرم مخالف بود میگف زنگ نزن هیچی دیه خواهرم زنگ زد گف ک دیدیمت دختره درآورد گفت که نه شما برا این زنگ زدین چون فکر کردین من فکر بدی کردم خواهرم گوشیو سرش قطع کرد چون داشت خیلی چرت و پرت میگف عقده ای بعد اومده پیام داده که شما به شعور من ۴۰ ساله توهین کردین تو از یه شهر دیگه زنگ میزنی میگی ما دیدمت ینی میگف شما دروغ میگین بعد اگه اینجوری فکر نمیکرد چرا اصلا اینو به زبون اورد میتونست بگه اره منم دیدمتون حالا بنظرتون من کار اشتباهی کردم گفتم زنگ بزنه یا نه؟

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

خوب کاری کردی ، کارخوب تره ذو خواهرت کرد که قط کرد ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل خودتون هستین که اهمیت میدید به آدمای خاله زنک و فضول،

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
خوب کاری کردی ، کارخوب تره ذو خواهرت کرد که قط کرد ، 

آره بابا ایقد طومار نوشته بود پیام داده بود خواهرم گف جوابشو نمیدم تا بیشتر بسوزه 

آره بابا ایقد طومار نوشته بود پیام داده بود خواهرم گف جوابشو نمیدم تا بیشتر بسوزه 

افرین ب خواهرت ،خوشم اومپ

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
بله اشتباه کردید که زنگ زدید واسش توضیح دادید. چقدر بهش باج می دید شما. 

باج ندادم جونم این دخترو تو نمیشناسی فاطمه ی زهرام باشی دنبال نقطه ضعفه ک بره پشت سرت زر بزنه خیلی حسود و عقده ای من جای بچشم به منم حسادت میکنه 

نه کار خوبی کردی.اما متاسفانه ازاینجور ادما همه جا هست کاری هم نمیشه کرد.بعدشم به پدر یا شوهرتون بگی ...

من مجردم گلم بابامم چشم دیدنشو نداره ازبس این دختر تو حاشیه اس خیر سرش معلمه 

اهمیت ندادم ترسیدم بره پشت سرم ریچار بگه و الکی بدنام شم

این مدل آدمهارو ندید بگیرید هم زندگی خودتون شادتر میشه هم اونا از گــردونه حذف میشن

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••