2777
2789
عنوان

رابطه شوهرتون با خانوادتون چطوره شوهرمن..

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 45 پست
اذیت نمیشی؟ نمیان خونت یا نمیری؟

نه اذیت نمیشم 

هر وقت دلم بخواد منو میبره خونشون هروقنم بخوام میاد دنبالم هفته ای 2 3 بار حداقلش میرم

اونا هم دوس داشته باشن میان محدودیتی برام نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا بگم؟ یا به شوهرم؟

اینجا

میدونی کلا از خوبی های پدرت نباید بگی چون اگه مثلا بابات پولی داده یا کاری کرده براتون 

شوهرت فکر می‌کنه داری منت میذاری روش 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️
یکمم مادرش گفته ک نباید زیاد صمیمی بشی😐

مادر شوهر منم به شوهرم یاد میداد چند بار رفتارهایی که شوهرم با خانواده من میکرد روشون پیاده کردم به شوهرم هم گفتم هر رفتاری با خانواده من کنی همون رفتارو با خانوادت میکنم احترام بذاری احترام میذارم بی احترامی کنی بی احترامی میکنم الان دیگه آدم شده.

بحث مستقل بودن نیست بحث این هست که چرا خوبی های خانواده مارو نمیبینن و بخاطر من بچم سقط شد منو دلش ن ...

خوبی بی جا به کسی نیومده مسئله اینه 

شما میگفتی اونجا راحت ترم میخوام برم چیکار ب توقعات داری

اینجا میدونی کلا از خوبی های پدرت نباید بگی چون اگه مثلا بابات پولی داده یا کاری کرده براتون  ...

پدرم کلا جهزیه رو کامل داد حتی خیلی اضافی سیستم صوتی و گرامافون و اینا تو عروسی هم خیلی کمک خرج شوهرم شد تالارد خودش داد مثلا اینا به کنار هر لحظه میگه شوهرت خوبه کم و کسری ندارین یا مثلا هر شب بخاری و چک کنین و کلا دیگ هر وقت میاد خونمون با دست خیلی پر ماهم میریم خونشون دورمون میگرده به خصوص برای شوهرم خیلی احترام میزاره گاهی واقعا خجالت میکشم ک اینطوری ارزش میده بیش از حد ولی شوهرم هی پشتش پیش همه غیبت میکنه میگه ازش بدم میاد بی دلیل یا مثلا بی توجهی میکنه به پدرم کلا کم مونده بهش فوش بده 💔😢

به پدرت به نظرم بهتر بگی زیادم رو به داماد نده  وقتی محبت زیادی بکنی ببخشید طرف مقابل هاری میگیره نمیدونه ک‌اونا مثل بچشون میدونن تورو همش فک میکنه وچه خبر زمین دهن وا کرده من داماد داده به اینا خودشو طلا میدونه من همین کار کردم به خانواده ام گفتم زیاد اینو پرو نکنید این سوار بشه پیاده نمیشه هر وقتم میبینم زیاد خوبی میکنن هشدار میدم از بس شوهرم دیدم

پدرم کلا جهزیه رو کامل داد حتی خیلی اضافی سیستم صوتی و گرامافون و اینا تو عروسی هم خیلی کمک خرج شوهر ...

خدا پدر عزیزت رو برات حفظ کنه با تعریفایی که کردی واقعا عین پدر منه من الان میدونم شما چه احساسی داری در مقابل کم احترامی کردن شوهرتون پدر منم مثل پدر شما با احساس دلسوز حامی ولی شوهرم نمک نشناس و پرتوقع

مادر شوهر منم به شوهرم یاد میداد چند بار رفتارهایی که شوهرم با خانواده من میکرد روشون پیاده کردم به ...

آفرین 

مقابله به مثل بعضی وقتها جواب میده 

منم شوهرم همینطور درست شد 

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️