یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر شوهر منم به شوهرم یاد میداد چند بار رفتارهایی که شوهرم با خانواده من میکرد روشون پیاده کردم به شوهرم هم گفتم هر رفتاری با خانواده من کنی همون رفتارو با خانوادت میکنم احترام بذاری احترام میذارم بی احترامی کنی بی احترامی میکنم الان دیگه آدم شده.
اینجا میدونی کلا از خوبی های پدرت نباید بگی چون اگه مثلا بابات پولی داده یا کاری کرده براتون ...
پدرم کلا جهزیه رو کامل داد حتی خیلی اضافی سیستم صوتی و گرامافون و اینا تو عروسی هم خیلی کمک خرج شوهرم شد تالارد خودش داد مثلا اینا به کنار هر لحظه میگه شوهرت خوبه کم و کسری ندارین یا مثلا هر شب بخاری و چک کنین و کلا دیگ هر وقت میاد خونمون با دست خیلی پر ماهم میریم خونشون دورمون میگرده به خصوص برای شوهرم خیلی احترام میزاره گاهی واقعا خجالت میکشم ک اینطوری ارزش میده بیش از حد ولی شوهرم هی پشتش پیش همه غیبت میکنه میگه ازش بدم میاد بی دلیل یا مثلا بی توجهی میکنه به پدرم کلا کم مونده بهش فوش بده 💔😢
به پدرت به نظرم بهتر بگی زیادم رو به داماد نده وقتی محبت زیادی بکنی ببخشید طرف مقابل هاری میگیره نمیدونه کاونا مثل بچشون میدونن تورو همش فک میکنه وچه خبر زمین دهن وا کرده من داماد داده به اینا خودشو طلا میدونه من همین کار کردم به خانواده ام گفتم زیاد اینو پرو نکنید این سوار بشه پیاده نمیشه هر وقتم میبینم زیاد خوبی میکنن هشدار میدم از بس شوهرم دیدم
پدرم کلا جهزیه رو کامل داد حتی خیلی اضافی سیستم صوتی و گرامافون و اینا تو عروسی هم خیلی کمک خرج شوهر ...
خدا پدر عزیزت رو برات حفظ کنه با تعریفایی که کردی واقعا عین پدر منه من الان میدونم شما چه احساسی داری در مقابل کم احترامی کردن شوهرتون پدر منم مثل پدر شما با احساس دلسوز حامی ولی شوهرم نمک نشناس و پرتوقع