پدرم کلا جهزیه رو کامل داد حتی خیلی اضافی سیستم صوتی و گرامافون و اینا تو عروسی هم خیلی کمک خرج شوهر ...
همینه دیگ شوهر جماعت همینه عزیزم خانواده منم اینطور ولی کو کسی بفهمه انوقت مامان بابای خودش دهن نمیرین همیشه اذیتمون کردن بجایی ک قدر خانواده منو بدونه زورش میاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پدرم کلا جهزیه رو کامل داد حتی خیلی اضافی سیستم صوتی و گرامافون و اینا تو عروسی هم خیلی کمک خرج شوهر ...
به پدرت حسادت میکنه شوهر منم همین بود خونوادش محل بهش نمیدادن بابام تحویلش میگرف هی پشت بابام بدمیگف منم یبار بدجور توپیدم بهش جلو پدر مادرش گفتم همه باید مث خونواده تو جنگ داشته باشن بپرن بهت فوشت بدن تا احترامشونو داشته باشی بهترشده
خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
عزیزم به پدرت بگو شوهرم ظرفیت محبت شما رو نداره زیاد رو نده یکم حالش جا بیاد این دامادا واقعا چی فکر میکنن راجع به خودشون ؟ خیلی تحفن؟ خیلی بزرگوارن؟ دختر مردم رو گرفتی باید مردم بهت باج بدن و از گل نازکتر بهت نگن؟