2777
2789
@nazaniiiin    

پیدا کردم😁

سلام عزیزم خوبید؟ 

میشه شماهم چندتا کتاب بهم معرفی کنی؟ ممنون میشم

کتب؛ 

روانشناسی

فن بیان

زندگینامه بزرگان

عزت نفس 

و طنز

و... 

کلا هر کتابی که خیلی یه دلتون نشسته و بنظرتون خوب بوده

مررررررسی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیدا کردم😁 سلام عزیزم خوبید؟  میشه شماهم چندتا کتاب بهم معرفی کنی؟ ممنون میشم کتب؛  ر ...

سلام عزیزم

شور زندگی_one direction_مثل خون در رگ های من

نیمه تاریک وجود_غول درون_کتابخانه نیمه شب

اصول سخنرانی_بازی بی نهایت_کاریزما

فعلا اینارو یادمه جز بهتریناس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

سلام عزیزم شور زندگی_one direction_مثل خون در رگ های من نیمه تاریک وجود_غول درون_کتابخانه نیمه ...

خیلیییی ممنونم

فقط نویسنده کتاب _اصول سخنرانی و  _کاریزما_ کیه؟ 

چون کتب مشابه با این اسم زیاده

خیلیییی ممنونم فقط نویسنده کتاب _اصول سخنرانی و  _کاریزما_ کیه؟  چون کتب مشابه با این اس ...

کاریزما : اولیویا فاکس کابان

اصول سخنوری:کریس اندرسون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

متشکر😘🌻

⚘⚘⚘

⚘⚘⚘

سلام 

مشکل تون با اون خانم کاربر حل شد؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام  مشکل تون با اون خانم کاربر حل شد؟

سلام کدومشون همون دروغگوئه؟؟

نه عزیزم بیشتر از قبل ثابت کرد دروغگوییشو

فقط مدرکی ک داشتم نشون داادم الان دروغاشو تغییر داده

سلام کدومشون همون دروغگوئه؟؟ نه عزیزم بیشتر از قبل ثابت کرد دروغگوییشو فقط مدرکی ک داشتم نشون دااد ...

گناه داره 

بیخیال شو

شما برای رضای خدا کردید کمک بسپار به خودش 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

گناه داره  بیخیال شو شما برای رضای خدا کردید کمک بسپار به خودش

اگه دوست داشتی بیا خصوصی تا مدرکایی ک دارم نشون بدم....

من برای رضای خدا کمک کردم و مشکلیم نداره با اون پولی ک دادم....مشکل دروغگویی و کلاهبرداریه عزیزم....که در لحظه حرفاشون عوض میشه....و چندتا شبیه خودشو ول میکنه دنبالم ک دری وری بگن

اگه دوست داشتی بیا خصوصی تا مدرکایی ک دارم نشون بدم.... من برای رضای خدا کمک کردم و مشکلیم نداره ...

قبول تون دارم 

چی بگم همه جور آدم هست