2777
2789
عنوان

مشاوره تحصیلی خوب

74 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ۱۸سالمه سال دوازدهمم رشتمم انسانی ولی هیچ علاقه ائ به این رشته ندارم بهتر بگم هدفمو و علاقم نمیدونم واقن تو چیه واسه همین اصلن هدفی ندارم واسش تلاش کنم خیلیم دوست دارم مستقل بشم از نظر مالی تابستون انشاالله کلاسای ارایشگری رو میرم ولی برای درسم نمیدونم واقن باید چیکار کنم لطفا اگر مشاوره ی خیلی خوب توی اصفهان میشناسین ک تو زمینه بهم کمک کنه دریغ نکنین واقن ممنون میشم خدا خیرتون بده 🥲❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، من خودم با خانم مهدیان مشاوره داشتم ، از همه لحاظ عالی بودن..هم دقتشون هم حوصله و وقتی که میزاشتن هم راهنمایی و مشورتی که میدادن بی نظیر بود. برنامه ریزی ایشون کاملا شخصی سازی شده بود و مناسب شخصیت خودم بود.من که خیلی ازشون راضی بودم. فقط ایشون اصفهانن ولی آنلاین هم کار میکنن. شمارشون براتون میزارم. 09910224428

سلام، من خودم با خانم مهدیان مشاوره داشتم ، از همه لحاظ عالی بودن..هم دقتشون هم حوصله و وقتی که میزا ...

ممنونم فقط ایشون مشاوره کنکور و برنامه ریزی اینا که نیستن؟چون من مشاوره ائ رو میخام ک راهنمایی و کمکم کنه چه رشته ای برم واسه دانشگاه چون علاقمو نمیدونم

ممنونم فقط ایشون مشاوره کنکور و برنامه ریزی اینا که نیستن؟چون من مشاوره ائ رو میخام ک راهنمایی و کمک ...

سلام عزیزم..ایشون همونیه که شما میخاستی

تماس گرفتی باهاشون؟ تونستن کمکت کنن؟