2777
2789

شیرینی یا باقلوا

میوه های فصل

اگه دوست داشتی یه کمم الویه درست کن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند نفرن مهمونات؟

توظرف میوه ی یکبار مصرف  یه موز یه سیب یه پرتقال و یه شیرنی دانمارکی بزار 

پکیجی هر کی اومد یه دونه بده 

شربت پرتقال یا آلبالو هم اومدن تعارف کن بهشون

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
همینی که من گفتم خوبه میوه هاتم کوچیک بگیر جاشه تو ظرف حال داری با این وضعت آشپزی کنی

اتفاق بخدا این چند روز حسابی خونه رو تمیز کردم نمیخام با اشپزی کثیف بشه 

همینی که من گفتم خوبه میوه هاتم کوچیک بگیر جاشه تو ظرف حال داری با این وضعت آشپزی کنی

شوهرم میگه چایی و شربت و میوه دیگه شیرینی نمیگیرم هر چی میگم زشته میگه خودشون میارن چیکار کنم چی بهش بگم قانع شه😥

اتفاق بخدا این چند روز حسابی خونه رو تمیز کردم نمیخام با اشپزی کثیف بشه 

آره همون اومدن شربت بریز تو لیوان فقط 

میوه هاتم یکبار مصرف کن

دیگ اونام درکت میکنن حتما

شوهرم میگه چایی و شربت و میوه دیگه شیرینی نمیگیرم هر چی میگم زشته میگه خودشون میارن چیکار کنم چی بهش ...

بگو یکم دانمارکی یا تیتابی بگیریم دیگه

شیرنی بچه مونه 

لوس شو بالحن بچه گونه بگو  بابا جون برام شیرنی نمیگیلی

خخخ