2777
2789
عنوان

شماره تماس دی.جی کا.لا🤬🤬🤬

96 بازدید | 8 پست

بچه ها ی سری وسیله سفارش دادم لعنتیا ی دونشو نذاشتن برام ولی حساب کرده بودم کسی مثل من شده اگ آره چکار کردین

شماره ای ک تو برنامه بودو گرفتم ولی ب اپراتور وصل نمیشه 🤬🤬🤬🤬گندش و درآوردن ی کرم میخام جرات نمیکنم ازشون سفارش بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عصبانی. برای منم پیش اومده بهشون ایمیل زدم همون‌روز پولم رو برگشت زدن  

من تو برنامه پیام فرستادم هنوز خبری نشده

بعد غصم گرفته چجوری ثابت کنم ی قلمش کم بوده 🤕🤕

آخه کلی انتظار کشیدم بیشورا آخرم ناقص فرستادن دستم مونده تو پوست گردو

اصلاااا از دیجیکالا هیچی سفارش ندید از خودشون عوضی تر وجود نداره  قیمت‌های ارسال فوق‌العاده با ...

ببین الان کرمی ک میخام بخرم بیرون نزدیک ۳۰۰تومنه آف خورده تقریبا نصف شده بعضی ویرایش خوبه ولی در کل خیلیییی بیشورن

من تو برنامه پیام فرستادم هنوز خبری نشده بعد غصم گرفته چجوری ثابت کنم ی قلمش کم بوده 🤕🤕 آخه کلی ...

عزیزم خودشون میفهمن نیازی به اثبات نیست، کد سفارش رو باید داشته باشی فقط، ولی حتما ایمیل بزن خیلی سریع جواب میدن، تو برنامه پیام نزار😘

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙