2777
2789

سلام 

من 7بار باردار شدم و سقط مکررم همشونم زیر 7هفته بوده 

یه ساله فهمیدیم مشکل ایمنی داریم داروهامو استفاده کردم و اقدام کردیم این اخریه رو که از شانس بدم خارج رحمی از اب درومدو متاسفانه لوله مو برداشتن. 

حالا شوهرم میگه من بچه نمیخوام بخدا من فقط میخوام با تو باشم،  بهش گفتم من و تو جدا از هم با کسای دیگه بچه دار میشیم گفت من از تو هم جدا بشم مجرد میمونم.  نمیدونم داره ترحم میکنه یا نه،  داستان بچه اوردن هم از اول زندگیمون دربارش حرف میزدیم گاهی سر سقط 4مم رفتیم پرونده باز کردیم،  میگه بریم یه بچه بیاریم فردا که مردیم یکی باشه زیر تابوتمونو بگیره نمیخوام اموالم هدر شه برسه به یه بچه ای که نیاز داره بهتره. 

حالا من موندم تو دوراهی که فردای روزگار شوهرم پشیمون نمیشه که کاش از خودم بچه داشتم؟ 

گیر کردم نمیدونم چیکار کنم 

عاشقشم خیلی دوسش دارم اونم بارها نشون داده منو میخواد اما نمیدونم چیکار کنم... 

توروخدا کمک کنید بهتر بتونم فکر کنم.  اقایون اگه میخونن نظرشونو بدن. 

به نظرم اگر دلتون بچه میخواد خوبه از پرورشگاه بیارید

ما هم اگر روزی خواستیم میاریم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از پرورشگاه بیاری هم ثواب داره هم در گذر زمان میشه مثل بچه خودت و اصلا یادت میره همخونت هست یا نه شوهرت راست میگه من جای تو باشم دو تل میارم یه دختر یه پسر البته در طول چند سال

چکار قشنگی میکنه شوهرت

چرا پشیمون

اطراف ما چند خانواده اینکارو کردن با عشق بزرگ کردن

بچه هاشونم الان هر کدوم کَسی شدن برای خودشون و بناهای خوب رسیدن

من دوست داشتم یکی بیارم شوهرم قبول نکرد

فقط برا زیر تابوت گرفتن و این چیزا نرید بگیریدش و اذیتش کنیدا

اون بچه ای رو که میارید هیچ فرقی نباید با بچه خونیتون داشته باشه 

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.
اره خوب یه دختر نوزاد بیارین 

دختر سخت میدن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست