2777
2789
عنوان

اقدام ب بارداری

183 بازدید | 20 پست

امروز سونو دادم همه چی عالی بود دارو مصرف کردم امپولhmgهم زده بودم..گف همین الان برو hcgبزن ولی من شرایطشو نداشتم الان حالم بده بنظرتون وقتی اونو نزدم امکانش هست باردار بشم؟؟یا ازاد سازی انجام نشه نمیشه وقتی دارو مصرف میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روز ۱۲م امروز بنظرت فردا بزنم؟؟بعد چقد بعدش باید اقدام کنم دکتر برام نوشته بود ۱۲و۱۳و۱۵و۱۷و همینجور ...

قبل اینکه سایز فولیکولت به ۲۵ برسه باید امپولو بزنی

سایزش چند بود؟؟ 

بی صبرانه در انتظار نــی نــی🥲✨🌱
روز ۱۲م امروز بنظرت فردا بزنم؟؟بعد چقد بعدش باید اقدام کنم دکتر برام نوشته بود ۱۲و۱۳و۱۵و۱۷و همینجور ...

امشب بزن

فردا و پس فردا اقدام کن

من اینجوری پسرمو باردار شدم

و نظر دکتر خودمو گفتم

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
خب عزیزم اون واسه ازادسازی تخمکه... اگه نزنی فولیکولا خیلی بزرگ میشن... حتی خدای نکرده کیست ممکنه بش ...

وای خدا چ خریتی کردم نمیدونستم اخه داروخونه ای گف گرونه برو ی متخصص زنان بنویسه ارزون باشه برا این گفتم بمونم عصر حالا الان نمیدونم چیکار کنم

وای خدا چ خریتی کردم نمیدونستم اخه داروخونه ای گف گرونه برو ی متخصص زنان بنویسه ارزون باشه برا این گ ...

وای دقیقا من ماما واسم نوشته بود دیروز از ظهر تا نه شب درگیر پیدا کردن متخصص بودم که بتونم با بیمه بگیرمشون اخرم همون ۸٠٠تومن در اومد برام

بی صبرانه در انتظار نــی نــی🥲✨🌱