2777
2789

بابامو مامانم دعواشون شد.دوتاشونم تقصیر کارن.بابام یکم خسیسه(پولداره)و سر چیزای مالی همش دعوا میندازه و مامانمم میگه چون خسیسه من نمیتونم بهش ابراز علاقه کنم و سرد شدم.بابامم ده روزه جا گذاشته رفته و میگه تا مامانت نگه ببخشید و ابراز علاقه نکنه بر نمیگردم و از طرفی هم دلش میخواد برگرده ولی میگه چون رفتم باید نازمو بکشن که برگردم.مامانمم میگه مگه من بیرونش کردم که نازشو بکشم و مگه من چیکار کردم جز اینکه یکم دادو بیداد کردم.دعواشونم سر این بود ک مامانم گفت برا سیسمونیم پول بده و با تندی گفت و بابامم گفت نمیدم و مامانمم گفت پس طلاهامو میفروشم و بعد بابام رفت تو اتاق درو قفل کرد و مامانم شروع کرد محکم در زدن که درو باز کنه و بابام باز نمیکرد.به بابام میگم بیاید برید مشاوره میگه تا مامانت عذر خواهی نکنه و ابراز دلتنگی نکنه نمیام.اول اون بگه ببخشید و بعد من میام مشاوره.

توروخدا بگید کار کدومشون غلطه چون میخوام پیاماتونو به دوتاشون بفرستم.بابام میگه اگه مهربون بهم میگفت من پولو میدادم و مامانم میگه من هر روز بخاطر پول باهات مشکل دارم و مطمئنم بازم پول نمیدادی.

بازم تاکید میکنم که بابام خیلی پولداره و نیاید بگید که من چرا سیسمونی خواستم یا مامانم چرا پول خواسته.مامانو بابام بعد ۲۵سال این زندگیو ساختن و بابامم از اول پولدار نبوده.

سه تا هم بچه دارن ۶ساله-۲۴ساله-۱۸ساله.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب 

ادم نمیدونه چی بگه از بزرگترا بعیده این حرکات 

قهر و بچه بازی 

والا نظری ندارم 

اخه هر کار کنی ممکنه بدتر بشه دعواشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فقط اینو متوجه شدم جفتشون همو دوست دارن ولی بلد نیستن زندگی کردنو

دوما به بابات بگو هر وقت دعواتون میشه دلیلی نداره از خونه بزنی بیرون 

قهری دعوا کردی تو خونه خودت باش

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۸..اما روز عاشورا تو هیات گوشیمو ازم زدن..خیر ندیده ها😔😔😔                                         _وقتی من نباشم کی از خواب بیدارت میکنه؟؟                      +شاش🔸️🔸️🔸️حالا دور از شوخی بیا یه چیزی بهت بگم💙 عاشق امام حسین و حضرت ابولفضلم🤍🤍🤍 هستم‌حتی خواب امام حسینو امام حسنمو دیدم❤️❤️❤️با افتخار یه اهل سنت هستم 🩷🥰کی میگه ما اهل سنت ها دوازده امامو قبول نداریم😒😒مگه میشه نوه های پیامبر رو قبول نداشت 🤨🤨دم پل صراط جلوتو میگیرم..فقط زیارت عاشورا نمیخونیم چون لعنت زیاد داره..خدا فقط گفته شیطانو لعنت کنید..دلیل بر این نمیشه امام حسینو قبول نداشته باشیم...حتی پیامبر خدا به جز شیطان کسیو لعنت نمی‌کردن حتی دشمناشونو❤️❤️جان آقا    سَنهَ قوربان آقا     جان اقا🖤🖤🖤 اهل تشیع هم دوست دارم و براشون احترام خاصی قائلم😍دوست دارم به ما اهل سنت ها هم احترام بزارید..😘😘😘

بابات مامانت و ساپورت کنه مامانت خود ب حود مهربون میشه. 

ی کارت بگیره برای مامانت ماهی مثلا 10تومن بزنه براش ببینه مامانت چجوری حلوا حلوا میکنه رو سرش... 

بابات مگه نوجوون 20سالس ک خونه رو وول کرده رفته... حق با مامانته

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

اول این نکته مربوط ب پدرتون ک براش بفرستید اینکه ک خانمی ک از نظر مالی تامین نشه شاید دست ب هر کاری بزنه و مقصر پدرتون هست .پس اینجا حق با مادرته 

و نکته دوم ک ب مادرتون بگید اینکه مردی ک زیاد از خونه بیرون بمونه احتمال اینکه دست ب خیانت بزنه خیلی زیاده .و اینجا حق با پدرته 

نتیجه کلی اینکه ب مادرت بگو ابراز دلتنگی کنه  و عذر خواهی کنه و در عوضش ب پدرتم بگو ک همزمان اونم عذر خواهی کنه 

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من