بابامو مامانم دعواشون شد.دوتاشونم تقصیر کارن.بابام یکم خسیسه(پولداره)و سر چیزای مالی همش دعوا میندازه و مامانمم میگه چون خسیسه من نمیتونم بهش ابراز علاقه کنم و سرد شدم.بابامم ده روزه جا گذاشته رفته و میگه تا مامانت نگه ببخشید و ابراز علاقه نکنه بر نمیگردم و از طرفی هم دلش میخواد برگرده ولی میگه چون رفتم باید نازمو بکشن که برگردم.مامانمم میگه مگه من بیرونش کردم که نازشو بکشم و مگه من چیکار کردم جز اینکه یکم دادو بیداد کردم.دعواشونم سر این بود ک مامانم گفت برا سیسمونیم پول بده و با تندی گفت و بابامم گفت نمیدم و مامانمم گفت پس طلاهامو میفروشم و بعد بابام رفت تو اتاق درو قفل کرد و مامانم شروع کرد محکم در زدن که درو باز کنه و بابام باز نمیکرد.به بابام میگم بیاید برید مشاوره میگه تا مامانت عذر خواهی نکنه و ابراز دلتنگی نکنه نمیام.اول اون بگه ببخشید و بعد من میام مشاوره.
توروخدا بگید کار کدومشون غلطه چون میخوام پیاماتونو به دوتاشون بفرستم.بابام میگه اگه مهربون بهم میگفت من پولو میدادم و مامانم میگه من هر روز بخاطر پول باهات مشکل دارم و مطمئنم بازم پول نمیدادی.
بازم تاکید میکنم که بابام خیلی پولداره و نیاید بگید که من چرا سیسمونی خواستم یا مامانم چرا پول خواسته.مامانو بابام بعد ۲۵سال این زندگیو ساختن و بابامم از اول پولدار نبوده.
سه تا هم بچه دارن ۶ساله-۲۴ساله-۱۸ساله.