2777
2789

الان یکساله با دردش میسازم یکی دوتاام نیست سه چهارتاس کنار همه 

الان یکی دوماهه که خیلی درد میکنه در حدی که هرروز و همیشه درد دارم با بی حسی و مسکن ارومش میکنم چند ساعتی 

الان دیگه جواب نمیده چیکار کنم 

میشه راه حلی بدین تا یه مدتدیگه سر کنم باهاش تا بتونم هزینه هاشو بدم؟؟ 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دندونی که عفونت داره درد میکنه والا خرابم باشه عفونت نداشته باشه درد نمیکنه.پس هر 8ساعت ی دونه ...

راست میگی؟؟، 

گرفتم اینارو ولی سر ساعت نخوردم چندتاشو خوردم دیگه نخوردم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 

میترونیدازول۲۵۰،پنی سیلین وی ۵۰۰،روزی سه با ربخور خوب میشه،آموکسی سیلین جواب نمیده فقط پنی سیلین وی ۵۰۰

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بعضی جاها ارزونن جاهای دولتی طلایی وسیله ای چیزی بفروش

طلاهارو همه رو فروختم واسه خونه 

جای دولتی یکی درست کردم از اونجا اومدم بیرون شب دندونم شکست 

اتقد اعصابم خورد شد ک حاضر نیستم دوباره برم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
راست میگی؟؟،  گرفتم اینارو ولی سر ساعت نخوردم چندتاشو خوردم دیگه نخوردم

آموکسی سیلین راحذف کن  کپسول پنی سیلین وی ۵۰۰

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

هرچی بمونی بدتر میشه هزینه اشم با پیشرفت پوسیدگی بالا میره بعضی اوقات دیر بری دیگه عصب کشی هم جواب نمیده تبدیل به ضایعه میشه اونوقت باید دنباله فوق تخصص بگردی دیگه از دندون درد حرف نزن من همه ارو درست کردم باز درد میکنه انگار لسه ام خرابه یه ساله زایمان کردم ولی دندون دردم رفع نشده