2777
2789
عنوان

دعای پسر کوچولوم دلمو آتیش زد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 81 پست
قربونت بررم،انشاالله خدا به حق دل پاک اون بچه معجزه میاره به زندگیتون وپسرت خوب میشه

الهی آمین ممنون ازت مهربون 🌺🌺

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعای بچه ها مستجاب میشه منم براش دعا کردم عزیزم  انشالله که خوب میشه

قربانت عزیزم ممنون 🌺🌺

هیچ کس نمیتونه مادری رو که بچش مریضه رو بفهمه مگه اینکه خودش تجربش کرده باشه ‌ خدا بهتون صبر و قدرت ...

ممنون ازت مهربون زنده باشی 🌺🌺

ان شاءالله هیچکس این درد جانکاه رو تجربه نکنه 😔

چی بگم😔😔

فقط اینو بدون همه همه ی سری درد تو سینه شون دارن ک مغز استخونو‌ میسوزونه بعضیا رو باید پذیرفت ‌‌...

فقط میدونم‌ مادر بودن خیلی سخته حتی ب نظرم بعد مرگ هم تموم نمیشه سختیاش

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
😔

پسر شما در چه وضعیتی. دختر من دوازده سالشه. راه میره. ولی کارای شخصیشو نمیتونه خودش انجام بده.  دسشویی داشتنی خودم میبرم.  به تنهایی نمیتونه غذا بخوره.  خودم بهش غذا میدم.  صحبت نمیتونه بکنه.  یکساله به شدت عصبی شده و جیغ میکشه.  چندین دکتر عوض کردیم براش. وضعیت جیغاش و اعصابش طوری شده که هیچ کجا نمیتونم بریم  دیگه چند روز پیش در اوج ناامیدی ویزیت آنلاین گرفتم با یه دکتر تو اصفهان دوتا قرص داد بهش  خدا رو شکر فعلآ بااونا خیلی آروم شده 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
فقط اینو بدون همه همه ی سری درد تو سینه شون دارن ک مغز استخونو‌ میسوزونه بعضیا رو باید پذیرفت ‌ ...

درسته 😔😔

خوب میشه مطمئنم....

چه پسرای دوستداشتنی داری🌷خداحفظشون کنه عزیزدلم😍

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

پسر شما در چه وضعیتی. دختر من دوازده سالشه. راه میره. ولی کارای شخصیشو نمیتونه خودش انجام بده.  ...

عزیزم😔

پسر من عین یه نوزاد گوشه خونه افتاده هم ذهنی هم حرکتی ، خیلی شدید مشکل داره حتی نمیتونه بشینه و جویدن هم بلد نیست و غذای میکس شده فقط میتونه بخوره و پوشک میشه

و خیلی وقتا به شددددت هم صدا میده 😔

قرص چی به شما دادن؟

ما هرچی بردیم پیش دکترهای مختلف هیج داوریی ندادن گفتن باید تحمل کنید 😔

خوب میشه مطمئنم.... چه پسرای دوستداشتنی داری🌷خداحفظشون کنه عزیزدلم😍

ممنون ازت زنده باشی عزیزم 🌺🌺🌺

ممنون ازت مهربون زنده باشی 🌺🌺 ان شاءالله هیچکس این درد جانکاه رو تجربه نکنه 😔

تاتی جون خیلی وقته میشناسمت و تاپیکاتو خوندم خدا از دکتر بی مسئولیت نگذره همش تقصیر بعضی دکتراس ک الان این طفل معصوم تا اخر عمرش باید اینجوری زندگی کنه 

حالا من سر حاملگیم با اینکه مشکل نداشتم هفته ای دوبار نوار قلب میگرفتن ی روز دیر میرفتم زنگ میزدن خودشون ی ذره نوار بالا پایین میشد میفرستادنم سونو من خودم مسخرم ب دکتر و ماما ها میومد انقد استرس داشتن 

ولی تاپیکای ترو خوندم فوبیا گرفته بودم که نکنه بچم خفه شه خدارو هزاران هزار مرتبه شکر بچم سالم اومد تو بغلم

انشالله پرهام کوچولوی توام زودی خوب بشه چقد مظلومن بچه های با این شرایط خدا برا هیشکی نخواد

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️