2777
2789
عنوان

دعای پسر کوچولوم دلمو آتیش زد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 81 پست
چی بگم😔😔

سلام دوست عزیز. ان شاءالله پسرت شفا پیدا کنه. ببخشید یه سوال داشتم فلج مغزی یعنی دست و پاهاش را نمی تونه تکون بده درسته؟ بعد اگه اینطور باشه مگه زمانی ک باردار بودید لگد و اینا نمی زد تو شکمتون؟

سلام دوست عزیز. ان شاءالله پسرت شفا پیدا کنه. ببخشید یه سوال داشتم فلج مغزی یعنی دست و پاهاش را نمی ...

سلام گلم ممنون زنده باشی 

فلج مغزی یعنی مغز فلج شده مغز فرمان نمیده مغز کار نمیکنه حالا بستگی داره که کدوم قسمت مغز یا چقدر از مغز آسیب دیده باشه که درمورد بچه من آسیب دیدگی شدید و همه جانبه هست 

بعضی از فلج مغزی ها ممکنه فقط قسمت حرکتی یا مثلا فقط قسمت یادگیری یا ... آسیب دیده باشه،مغز قسمتهای ظریف و زیادی داره بسته به اینکه کدوم قسمت و چقدر آسیب دیده باشه هم شدت فلج مغزی متفاوته 

چرا تو شکمم تکون میخورد منتها آخرش که دیگه بندناف گره خورده بود حرکتش خیلی کم شد و عین یه توپ تو شکمم سفت شده بود و....

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست عزیز. ان شاءالله پسرت شفا پیدا کنه. ببخشید یه سوال داشتم فلج مغزی یعنی دست و پاهاش را نمی ...

اگر ب مغز بچه تو شکم حتی اندازه یکی دو دقیقه اکسیژن نرسه یه اندامش فلج میشه

این زمانی اتفاق میفته ک بچه دیگه حرکتی نداره

خدا تو دل شکسته اس ان شالله جاجتهات برآورده به خیر بشه

شما الان خودت و بچه هات خیلی به خدا نزدیکین

ارادت و احترام منو بپذیر☘️

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خدا تو دل شکسته اس ان شالله جاجتهات برآورده به خیر بشه شما الان خودت و بچه هات خیلی به خدا نزدیکین ...

زنده باشی عزیزم التماس دعا دارم ❤❤❤

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام گلم ممنون زنده باشی  فلج مغزی یعنی مغز فلج شده مغز فرمان نمیده مغز کار نمیکنه حالا بستگی ...

الان خیلی علم پیشرفت کرده

این مشکل رو اسم دقیقشو سرچ کن و ببین شاید کاری کرده باشن.من به درمان های گیاهی و روش های الکتریکی طب روز امید دارم. مثلا دود بعضی گیاهان مثل چوب صندل برای تقویت مغز خوبه. این یه مثاله ولی شما کلا جویا باش

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام تاتی خانم شبتون بخیر خواستم تو اون تاپیک که یک ی خانم عکس واریز گذاشته حرفی داشتم بنویسم اما قفل کردین تاتی جان پارسال همین موقع شما بمن کنار جاده باشوهرم مونده بودم گریه میکردم اونم چون داشتسم میرفتیم روستای کسی موقتی برای اسکان داستانش مفصله کسیم قول داده بود نداد مادهم دیگه دراومده بودیم بیرون بودیم از تو خاکای کنار جاده یادمه تاپیک زدم گرریه نیکردما گریه😭 صدتومن پول دادین چجور میشه که این خانم بیان تهمت بزنن مو تو تنم سیخ شد و عرق شرم ریختم کاش من داشتم صدهزار برابر براتون میریختم پس شما باید جار میزدین تو سایت ابروی ما رو میبردین😭خدا عوضشو بده بهتون

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست