2777
2789
عنوان

دعای پسر کوچولوم دلمو آتیش زد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 81 پست
تاتی جون خیلی وقته میشناسمت و تاپیکاتو خوندم خدا از دکتر بی مسئولیت نگذره همش تقصیر بعضی دکتراس ک ال ...

ممنون از لطفت که منت میذاری و تاپیکهای منو میخونی ؛شرمندت شدم اگه یه موقع بخاطر تاپیکهای من استرس بهت وارد شد؛  باید حلال کنی منو😔😔

خداروشکر که بچت صحیح و سالم به دنیا اومد ؛ خدا نگه دارتون باشه، التماس دعا🌺🌺🌺

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بمیرم واسه دلتون🥲 اخه فلج مغزی دلیلش چیه؟ انشاالله به زودی معجزه میشه و سلامتیش رو به دست میاره و ...

ممنون گلم زنده باشی 🌺🌺

درمورد پسر من علتش این بود که به موقع سزارین انجام نشد اکسیژن به مغزش نرسید و فلج مغزی شد😔

ممنون از لطفت که منت میذاری و تاپیکهای منو میخونی ؛شرمندت شدم اگه یه موقع بخاطر تاپیکهای من استرس به ...

ممنون عزیزم نه چ حرفیه گذشت دیگه 

انشالله خدا پرهامو به دل پاکت ببخشه

دیدم بچه ای که تونست با کار درمانی گردن بگیره و بشینه غذا بخوره شمام مدام ببرش

مو زه ایل بختیارُم💪 من دنیا مو دیارُم🌏 بخدا جونمه ایدوم💞 مو به پای هفت و چارُم 🖇مو بووم شاهنامه خونه📖 دا که مو شاه زنونه💫 مو ددوم ز نسل مریم👸 مو گگوم ز کدخدونه🤴 تاته زام فرز و دلیره 💖دل خورزای مو شیره 🦁مو هالوم زه گپ گپونه🌷 مو کوکام جوره امیره ⚘️⚘️
ممنون عزیزم نه چ حرفیه گذشت دیگه  انشالله خدا پرهامو به دل پاکت ببخشه دیدم بچه ای که تونست با ...

زنده باشی عزیزم ممنون

من میبردمش و طی اون مدت گردن گرفتنش یه کمی بهتر شد کلی سختی کشیدم کلی زجر کشیدم کلی آواره شهر غریب شدم تو خوابگاه کلی اذیت شدم 

هرچند یه دکتر از همون وقتی که خیلی کوچیک بود هم بهمون گفت آسیب دیدگی بچه شما خیلی شدیده و کاردرمانی براش فایده ای نداره

اما من بازم بردمش هم تو شهر خودمون هم تو شیراز بردمش

هم واسه اینکه وجدان خودم راحت باشه که تمام تلاشمو واسه پسرم کردم ؛ هم واسه اینکه مردم نگن نبردیش وگرنه اگه میبردیش خوب میشد😔

**هرچند بعدها هم باز گفتن کاش اصلا نبرده بودیش **

عزیزم😔 پسر من عین یه نوزاد گوشه خونه افتاده هم ذهنی هم حرکتی ، خیلی شدید مشکل داره حتی نمیتونه ...

الهی بمیرم برات با گوشت و خونم میفهمم چی میگی   من 33 سالمه ولی روحم اینقدر خستس که .. 

عزیزم دکتر بهش ریسپریدون 1میلی گرم. هر هشت ساعت نصف قرص 

قرص بی پریدن 2 میلی گرم. هر دوازده ساعت نصف قرص.  خدا خیرش بده. سه چهار روزه دارم میدم عین آب رو آتیش بوده. یک ساله روز و شب ندارم از دست جیغاش    اسم دکترش هم محمد پاک طینت  بود من ویزیت آنلاین گرفتم. خود دکتر تماس گرفت. وضعیتش رو پرسید.  و گفتم چجوریه و چه داروهای بهش دادن.  کد ملیش رو گرفت دارو رو نوشت براش و گفت یک ماه استفاده کنه بعد بهش وضعیت بچه رو اطلاع بدم 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
تاتی یعنی من بمیرم برای تو😭 قربون قلب صبورت. فدای شایان بشم با دعای قشنگش. آمیین الهی آمیین که پرها ...

زنده باشی عزیزم ممنون ازت؛؛ التماس دعا 🌺🌺🌺

الهی بمیرم برات با گوشت و خونم میفهمم چی میگی   من 33 سالمه ولی روحم اینقدر خستس که ..  ع ...

چه خوب خدا را شکر که آروم شد 😔🌺

میشه لینک بدی بینم از کجا باید مشاوره آنلاین باهاشون بگیرم؟

چه خوب خدا را شکر که آروم شد 😔🌺 میشه لینک بدی بینم از کجا باید مشاوره آنلاین باهاشون بگیرم؟

تو گوگل اسم دکتر رو سرچ کنی میاره برات عزیزم. دکتر محمد پاک طینت. فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 

سلام تاتی جون وقتتون بخیر 

من امشب قراره به نیت چند نفر توسل بخونم نمیدونم چرا یهو یاد پسرتون افتادم که اونم تو لیست بزارم اسمش پرهامه دیگه درسته؟

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
سلام تاتی جون وقتتون بخیر  من امشب قراره به نیت چند نفر توسل بخونم نمیدونم چرا یهو یاد پسرتون ...

سلام عزیزم 

ای جانم چقدر مهربونی آخه ممنون عزیزم قبول باشه 🌺🌺🌺

اره اسمش پرهام هست، 

سلام تاتی جون. چند ساله دارم تاپیکاتونو می خونم و برای پسر کوچولوتون دعا میکنم. جدیدا شنیدم بیماران فلج مغزی می تونن با درمان از طریق سلولهای بنیادی خیلی بهبودی پیدا کنند. تو ایران خودمون هم هست. بزنید تو اینترنت ببینید مرکزش کجاست. از خدای بزرگ و علم هیچ چیز بعید نیست. شاید نشه درمان بشه ول حتی یه ذره پیشرفت هم خوبه