2777
2789
عنوان

دعای پسر کوچولوم دلمو آتیش زد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 10095 بازدید | 81 پست

آهان یه چیز خیلی مهم اینه که دندان های شیری پسر شما که دارند میریزند مخزن بسیار عالی از سلول های بنیادی هستند. پس لطفا اونها را نگه دارید شاید راهگشای پسر عزیزتون بشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام تاتی جون. چند ساله دارم تاپیکاتونو می خونم و برای پسر کوچولوتون دعا میکنم. جدیدا شنیدم بیماران ...

سلام گلم ممنون از لطفت چقدر شماها مهربونین اخه هربار با کامنت یکی از شما مهربونها من‌چشم هام قلب قلبی میشه 😍😍

اره یکی دیگه اینو گفنه بود تو اصفهان میگفت بنر زده بودن من سرچ میکردم همش میدیدم زده مرحله آزمایشی اما دوباره هم سرچ میکنم ممنون که گفتی🌺🌺 

پناه بر خدا ان شاءالله روزی بیاد که این بچه های معصوم بهبودی پیدا کنن😔😔🌺

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ببینید حتی اگر برای درمانش هزینه زیادی لازم باشه خیریه های بسیاری در جهان هستند که حاضرند تقبل کنند ...

ممنون عزیزم 

این هم یه خبر از ایرنا که گویا این کار در کشورمون هم در موسسه رویان انجام میشه. من می دونم بالاخره روزی میشه که پسرتون غذا بخوره× گردن بگیره، بشینه. به امید خدا مهربون

آهان یه چیز خیلی مهم اینه که دندان های شیری پسر شما که دارند میریزند مخزن بسیار عالی از سلول های بنی ...

جه جالب 

ممنون که‌گفتی :؛ چطوری باید نگه دارم؟

تا الان سه تا از دندانهای پسرم افتاده انداختم  دور 😔

این هم یه خبر از ایرنا که گویا این کار در کشورمون هم در موسسه رویان انجام میشه. من می دونم بالاخره ر ...

کاش اون روز نزدیک باشه، 😔😔😔

جه حالب  مممون که‌گفتی :؛ چطوری باید نگه دارم؟ تا الان سه تا از دندانهای پسرم افتاده انداختم ...

من فکر کنم حتی یکیش هم کافی باشه. فردا زنگ بزن مرکز رویان و بپرس. تو رو خدا نامید نباش

من فکر کنم حتی یکیش هم کافی باشه. فردا زنگ بزن مرکز رویان و بپرس. تو رو خدا نامید نباش

حتما ممنون عزیزم

فردا یه کامنت بذار یادم بنداز 😚

سلام عزیزم  ای جانم چقدر مهربونی آخه ممنون عزیزم قبول باشه 🌺🌺🌺 اره اسمش پرهام هست،

فداتشم عزیزم 

انشالله یه روزی تاپیک بهبودیشو بزنی حال هممون خوب شه   

بارالها... از کوی تو بیرون نشود پای خیالم، نکند فرق به حالم... چه برانی، چه بخوانی... چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی... نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی... نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی، در اگر باز نگردد... نروم باز به جایی... پشت دیوار نشینم چو گدایی بر سر راهی، کس به غیر از تو نخواهم... چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه مرا نیست پناهی... 
فداتشم عزیزم  انشالله یه روزی تاپیک بهبودیشو بزنی حال هممون خوب شه    

الهی آمین ممنون عزیزم 🌺🌺