2777
2789
لینکش اگه عکس براتون باز نمیشه

یا خدا،خدا نصیل دشمن آدم هم نکنه. اون آدم دیگع نمیتونه کمر راست کنه که🥺🥺🥺 حالم بد شد. خدا بهش صبر بده صبری هزار برابر ایوب 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی کل خونوادش با هم تصادف کردن؟😭

اره فقط یه پسرشون با یه بچه سه ساله اش زنده موندن 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

وای خدا

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

خدابه هیچکس نشون نده

به اقای مهندس هم صبر بده واقعا تحملش سخته

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اره فقط یه پسرشون با یه بچه سه ساله اش زنده موندن 

وای حداقل دوتا بچه هاشو داره امیدوارم به خاطر اونا بتونه دوباره پاشه 

خیلی سخته

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
من همش حالشو تصور میکنم😭😭😭😭😭

اصلا دلم نمیخواد حتی برای یک ثانیه به یک هزارم این اتفاق هم فکر کنم. واقعا غیر قابل تحمله. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ وای روانم بهم ریخت 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

وای حداقل دوتا بچه هاشو داره امیدوارم به خاطر اونا بتونه دوباره پاشه  خیلی سخته

نه پسره زنشو یه بچه ۱۴ سالشو و با خواهرشو پدرشو مادرشو از دست داد خودش موند با یه بچه سه سالش 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍