2777
2789

ورزش، رژیم

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیات تاپیک های خزان نارنجی خیلی عالیه مطالب من خوندم انگیزه گرفتم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خزان_نارنجیhttps://www.ninisite.com/user/c76c488f-c1a8-4702-8f45-7cab403869eb/%d8%ae%d8%b2%d8%a7%d9%86-%d9%86%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%ac%db%8c

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ورزش نیم ساعت صبح پیاده روی تند و نیم ساعتم عصر .و چربی غذاتو کم کن.بجاش میوه و سالاد وسبزی بخور.تنقلات و شیرینی جات و برنج و ماکارونی و نون کمتر.همین اراده کن همینو انجام بده.ببین طی یک ماه کلی تاثیر داره