2777
2789

سلام بچه ها. من اینطوریم که یک لقمه غذا میخورم انگار یک تن غذا خوردم انقد شکمم باد میکنه انقد سنگین میشم ک میخام بترکم. حتی صبح ها ک بیدار میشم با اینکه گرسنمه ولی انقد شکمم سنگینه ک انگار همین الان دوبشقاب غذا خوردم چکار کنم تورو خدا کمکم کنین دکتر رفتم گفت اثنی عشرت مشکل داره قرص داد چندروزه میخورم تاثیر نداشته ‌.یه دمنوشی دارو گیاهی چیزی بگین بخورم خوب بشم یه عمر دعاتون میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارهنگ با عرق نعنا بزار ۱۰ دقیقه بجوشه قبل خواب بخور با نبات انشالله خوب میشی 

این معجزه میکنه

یک هفته ناشتا بخورین

ضمن اینکه قرص نکسیوم هم پیدا کردین خیلی موثره

منم دقیقا همین مشکلو داشتم

دکتر بهم داد

برند خارجی از خانواده امپرازول محسوب میشه

زود اثر میذاره

عرق شیرین بیان بخور و قرصشم خیلی موثره برا من که خوب شد با همینا

شما هم همین احساس سنگینی داشتین؟ بخدا من از ساعت ۵ یا ۶ عصر به این طرف یه لقمه بخورم دیگه شب نمیتونم بخوابم

عزیزم منم مشکل تورو دارم. ۲ساعت پیش از بیمارستان اومدم.‌از درد رفتم سرم وصل کردن آروم شدم اومدم.

فقط عرق نعنا اروم میکنه سریع.

اگه نداری نباتو با نعنا خشک بجوشون بخور.

درد بدیه من ۲ هفتس مث مار میپیچم بخودم

عزیزم پسر منم مشکل شمارو داشته و حتی شدید تر ۱۵سالشه بعد کلی دارو و دکتر و بهترین متخصص ها یه طب سنتی معرفی کردن رفتیم گفت (شب موقع خواب و صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری  تخم بارهنگ را با نصف لیوان آب جوش و نصفش عرق نعناع حل کن بزار ۱۰ دیقه بمونه بعد بخور )برا پسرم معجزه کرد حدود ۴۰ روز هر روز انجام دادم دکتر براش عمل نوشته بود طب سنتی گفت اینقدر دارو خورده معده اش ضعیف شده خیلی خیلی تاثیر داره ۴۰ روز بخور