یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
تا ۱۵ ۱۶ سالگیم گوشم درد میکرد ازش آب و خون هم میومد
هنوزم یه وقتایی تیر میکشه
دکتر که رفتم بهم قطره داد بهتر شدم دیگه خونابه نمیاد
ولی خیلی وقتا درد میگیره
انگار یکی از درون بهش چکش میزنه
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من چند ماه درگیر گوشم بودم همش عفونت میکرد و خارش شدید داشت بعد شنیدم که پماد بتامتازون بزنید خوب میشه بطوری که همیشه چرب باشه این کارو کردم شکر خدا کامل درمان شد
حالا شما هم امتحان کن ضرر نداره موقع حمام هم آب تو گوشش نره پنبه چرب ورودی گوش بزار
بله عزیزم دختر من.منم میبرم دکتر و انتی بیوتیک میده دیگ .ولی گوش خیلی حساس اگ به انتی بیوتیک ج نده بستری میکنن.خیلی درد بدیه.دختر من کوچیک بود گرفت یکی از دفعاتش بسیار اذیت شد. و فقط جیغ نیزد و چشماشو میبست خیلی وحشتناک بود تلو تلو میخورد و میفتاد.بردم دکتر ازیترو دادبه دکتر گوش هم نشون دادم گفت خوبه داروهاش اگ خارحیش پیداکنی بهتره.ولی بازم بعد از اون تکرارشد و هربار سرماخورد از گوش مریض شد
الانم زمستونا خیلی بدتر میشه باید جلوی باد بگیرم به سرم نخوره
کلاه میزارم اکثر وقتا
شبا هم با روسری پیشونیمو میبندم
بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم ممنون میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم. سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید. ❣️دوم: اونقدری که فکر میکنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خدا روشکر ،،پسر من پارسال اولین بار بود ک عفونت کرد در حدی ک دوازده شب بستری شد نمیگم چه شب و روزایی کشیدم ،،بعد اون چند بار عفونت کرده هر بار آنتی بیوتیک خورده ،دکتر گفت بعضی بچه ها اینطورن تا ۹ ۱۰ سالگی یا ۱۲ سالگی همینطوره با هر سرما خوردگی گوش عفونت میکنه خدا میدونه من چه لحظه هایی رو دارم میگذرونم