2777
2789
عنوان

ماماناي نوزاد دار

85 بازدید | 9 پست

شما حس ميكنيد بچه ميشناستتون ؟يا ازكي شما رو شناخت پسر من شير خشكيه باباش رو قشنگ ميشناسه برادرم رو ولي نسبت به من هيچ واكنش خاصي نداره براي مامانم قشنگ ادا درمياره ولي من كلا براش عادي ام ديدم بقيه نوزادا بوي مادر رو ميشناسن ولي اين انگار نه انگار ٧ماهه است 

انگار نه انگار که نه چون تو دارو به زور میدی قطعا مریض شده دارو بدمزه دادی بحلطر اونه طبیعیه مادر و باباش که دارو ندادن دارو اروم اروم بریز گلوش نه یه دفعه 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همینطور بود مراسم ختم مادرشوهرم مجبور شدم بذارمش پیش خواهرم دو روز وقتی برگشتم تا منو دید آنقدر گریه کرد که جیگرت ریش میشد پیش باباش میرفت ولی به من نگاه می‌کرد گریه میکرد روشو برمیگردوند چون بیشتر از همه وابسته من بود ولی نمیفهمیدم قهر کرده بود بچه ۵ ماهه 

ما چون مدام کنارشون هستیم براشون عادیه ولی دور باشیم بچه حس میکنه فقط بزرگ شه زیادی وابسته میشه حستو درک میکنم منم همین بودم تا روزی که تنهاش گذاشتم و فهمیدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
انگار نه انگار که نه چون تو دارو به زور میدی قطعا مریض شده دارو بدمزه دادی بحلطر اونه طبیعیه مادر و ...

ببين شايد رياد بغلش نميكنم به خاطره اونه؟يعني قشنگ محسوس فرق ميذاره ها دلم خونه ميگم حتي اينم منو نميخواد

خدا از دهنت بشنوه من انقدر غصه ميخورم 

نه بخدا یه ذره هم نگران نباش منم همش فکر میکردم بچم منو دوست نداره الان دو سالش هست حتی یه ساعتم بزور و سختی بدون من میمونه میگم چون همش کنارشون هستیم عادت کردن چهره بقیه براشون جدید تره هیجان زده تر میشن وگرنه بچه ها اول مادر بعد بقیه حداقل تا ۳ الی ۵ سالگی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید