2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم همین الانم آتل بستم ۶ ماهه هنوز خوب نشدم چند جا دکتر رفتم قرصهای مختلف دادن ولی هنوز خوب نشد ...

من تزریق کردم بهتره . شما هم قبل عمل تزریق رو امتحان کن .

چون شنیدم بهبودی بعد عمل صد درصد نیست و بازم علایم هست .

من از سال ۹۶ درگیرش هستم تا حالا دو بار تزریق کردم راضیم

بچه ها منم این مشکل دارم خیلی ناراحتم آخه این چ دردیه خدا خودش کمکمون کنه من خیلی وقت این مشکل دارم ...

برو دکتر . اگه نری عصب دستت آسیب میبینه که قابل درمان نیست . واسه من دوبار عود کرده که جراحی پیشنهاد کردن ولی تزریق کردم و رعایت میکنم بهترم

برو دکتر . اگه نری عصب دستت آسیب میبینه که قابل درمان نیست . واسه من دوبار عود کرده که جراحی پیشنهاد ...

عزیزم الان دردم از دستم گذشته به شونه ها و گردنم رسیده لطفا برام دعا کن میترسم دیسک گردن باشه😢😢

من خودم دارم ولی عود نکرده ولی یکی از اقوام جراحی کرده میگه ۲ماه نمیتونستم کارامو انجام بدم و نزار ک ...

من امتحان‌کردم هرکاری کنی این کار اخرش به جراحی ختم میشه این بیماری پیشرفت میکنه فایده نداره هممون این مریضی رو از خفیف شروع کردیم دیگه من دردام ۱۵سال پیش بوده ولی الان به حداکثر رسیده