2777
2789
رفته الان براش ۱۰ جلسه فیزیوترامی نوشته و آمپول کورتون که به شستش تزریق کنه ،البته چون دیابت داره ام ...

اره همین کارا رو میکنن انشالله  خوب عزیزم.‌ مچ بند هم داره که به بهتر شدن کمک میکنه

اره همین کارا رو میکنن انشالله  خوب عزیزم.‌ مچ بند هم داره که به بهتر شدن کمک میکنه

خدا کنه باهمینا خوب بشه وگرنه گفتن باید جراحی بشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا من یه ۶ سالیه درگیرش هستم یبار تزریق کردم بهتر شد اما الان دوباره عود کرده اینبار دیگه میگن بای ...

دقیاقا ۱ماه و نیم میگفت نمیتونستم کارامو بکنم 

۶سال صبر کردی اجازه بده اگر بچه ات زیر ۲سال هست بزرگتر بشه یا از کسی کمک بگیر 

[QUOTE=290073641]من ۱۲ بهمن جراحی کردم ،بیمارستان بیستون کرمانشاه الانم هم خوبم خداروشکر[/QUOTEبعد عمل درد داشتین؟ چقدر طول کشید تا کاراتونو انجام بدین؟

از وقتی فهمیدم دیگه به دستام فشار نمیارم فقط شبا خواب میره مال من از کارکردن نشده مال فشار عصبی بود& ...

واسه شما شدید نیست شکر خدا مچ بند هم داره اگه استفاده کنین خیلی خوب میشه

مامانم و مامانبزرگم هردو عمل کردن هرچقدر دیرتر عمل کنی همونقدر تاثیر بهبودیش کمتره دکتر گفت مثل همون دست خودت که قبلا بود نمیشه ولی ۹۰ یا ۸۰ درصد خوب میشه 

مامانم یه عالمه راهکار رفت ولی تهش رفت عمل کرد الانم بهتره 

او تند خو نبود آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند...
خدا کنه باهمینا خوب بشه وگرنه گفتن باید جراحی بشه

باید مراعات کنه چیزای سنگین بلند نکنه . من ۶ سال کنترلش کردم ولی با بدنیا اومدن دخترم دیگه نتونستم و فشار اومد الان شدید شده

باید مراعات کنه چیزای سنگین بلند نکنه . من ۶ سال کنترلش کردم ولی با بدنیا اومدن دخترم دیگه نتونستم و ...

عزیزم  ان شالله خدا سلامتی بده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دقیاقا ۱ماه و نیم میگفت نمیتونستم کارامو بکنم  ۶سال صبر کردی اجازه بده اگر بچه ات زیر ۲سال هست ...

وای چقدر بد. کمکی هم ندارم نهایت یه هفته بعد عمل می تونم خونه مامانم اینا بمونم . مامانم هم خودش مریضه نمی تونم زیاد بهش فشار بیارم

مامانم و مامانبزرگم هردو عمل کردن هرچقدر دیرتر عمل کنی همونقدر تاثیر بهبودیش کمتره دکتر گفت مثل همون ...

منم از همین می ترسم دکتر نشونم داد عضله دست چپم یکم تحلیل رفته 😔

منننن  عمل بنظرم نکن  با فیزیوتراپی و کار درمانی و ورزش  فکر کنم طب سوزنی هم موثر ...

واسه دست راستم شاید اینا موثر باشه ولی دست چپم خیلی شدیده . راستش موندم نمی دونم تا چه حد می تونم صبر کنم 

واسه دست راستم شاید اینا موثر باشه ولی دست چپم خیلی شدیده . راستش موندم نمی دونم تا چه حد می تونم صب ...

والا عمل اومد نیمد داره 

اکثرا ناراضی هستن 

من کایروپرتیک رفتم خداراشکر با مراقبت های بعدش راضیم 

یه تحقیقی بکنید 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃