2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟؟؟

45 بازدید | 14 پست

من چند وقت پیش از ی امام زاده حاجت خاستم بعد خواب دیدم جایی ندارن برم ن خونه ای ن چیزی بعد ی رود خونه بود جلو پام همینجوری دنبال رودخونه رو گرفتم سر یجا در اوردم فضاش کلن سبز سبز بود بعد اب اون رود خونه از ی کوزه کوچیک سبز میومد ی نفر اومد گفت ی کاسه اب بخور تا حاجتت بدم 

بعد دوباره پریروز از جلویی امام زاده رد شدم گفتم اگ حاجتمو میدی خابتو ببینم پسفرداش ک میشه امروز خواب دیدم ک دارم میرم ی امام زاده بعد داشتم ب دوستم میگفتم من ۱۰۰ تومان پول نذر دارم بعد امام زاده بالای کوه بود ی حرم بود بالای کوه بعد میخاستم برم بالای کوه 

کوهه بلند میشد و میومد زمین خیلی وحشت ناک بود بعد ما هعی می‌خوردیم زمین ولی اون خادما و امام زادخ چیزیشون نمیشد 

کاربر قدیمی هستم کاربری سابقم ترکید میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستی❤

ببخشید دعوا کردن در خواب نشانه چیه؟  من همش خواب میبینم مامان بابام خواهم همگی دعوام میکنن بهم سخت میگیرن و کتکم میزنن.  ولی در زندگی واقعی خیلی باهام خوبن😐😐😑

<<  کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم😔 >>

توی دومیه چون نرسیدی به امامزاده بنظرم نظرش منفیه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ نرسیدی به امام زداه متاسفانه نتیجه منفی اما اگ اخرش رسیدی به سختی فراوان به حاجتت میرسی؟

اره رسیدم ب امام زاده بعد بیدار شدم

اره دوتا کاسخ

خوب این خیلی خوبه که اما خواب دوم خوب نیس 

اولی میگ به حاجت میرسی 

دومی میگه نه البته اگ به امام زاده نرسیده باشی

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻
اگ نرسیدی به امام زداه متاسفانه نتیجه منفی اما اگ اخرش رسیدی به سختی فراوان به حاجتت میرسی؟

عزیزم من دوسال پیش ۷۰ تمن نذر کردم ولی یادم رفته بود بعد تو خابم میگفتم من ۷۰ تمن نذر دارم اگ حاجتم بده ۱۰۰ میبرم 

عزیزم من دوسال پیش ۷۰ تمن نذر کردم ولی یادم رفته بود بعد تو خابم میگفتم من ۷۰ تمن نذر دارم اگ حاجتم ...

۷۰ تومن بده ۳۰ تومن بزار بعد حاجت روا شدنت بده

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻