2777
2789
عنوان

عکس رنگی از گوارش نوزاد

338 بازدید | 6 پست

عکس رنگی از گوارش نوزاد خطری نداره؟تاحالا کسی بچشو برده؟

بچه من دوماهشه و همش خلط تو گلوشه با دارو رفلاکسم بدتر میشه دکتر هم شکه که از رفلاکسشه یا از حساسیتش چون گاهی وقتا این خلطش باعث خفگی و تنگی نفسش میشه و شیرهم میخواد بخوره همش قورت میده

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن بالاخره اشعه ایکس خطرات خودشو داره بخصوص تو نوزاد

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خس خس سینه هم داره؟ گرفتگی بینی؟ خشکی پوست؟

اره اول سینش خس خس داشت و خلطم از همون نوزادی داشت ولی الان بدتر شده جوریکه نفسش بند میاد مخصوصا شبا،خشکی پوست هم داشت که خداروشکر الان رفع شده

با یه دکتر دیگه هم مشورت کن بالاخره اشعه ایکس خطرات خودشو داره بخصوص تو نوزاد

دیگه موندم چیکارکنم،دکترا هیچی نمیدونن صدتا دکتر بردمش 

بعد این دکتر گفت عکس رنگی بگیر تا بدونیم مشکلش چیه

قبلش هم یه شربتی بهش میدن شنیدم اون عوارض داره

اره اول سینش خس خس داشت و خلطم از همون نوزادی داشت ولی الان بدتر شده جوریکه نفسش بند میاد مخصوصا شبا ...

حساسیت به پروتئین گاوی داره . اگه شیر خودت رو میدی لبنیات و گوشت گاو رو حذف کنی یک هفته ای خوب میشه. اگه شیر خشک میدی شیر مخصوص بگو دکتر بنویسه. به نظرم اول لبنیات رو حذف کن ببین خس خس و... خوب شد دیگه عکس نبر اگه دیدی بهتر نشد اونوقت لکس بگیرین

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
حساسیت به پروتئین گاوی داره . اگه شیر خودت رو میدی لبنیات و گوشت گاو رو حذف کنی یک هفته ای خوب میشه. ...

عزیزم خیلی وقته شیر خودمو بهش نمیدم،

شیر مخصوص پپتی جونیور بهش میدم،که امشب بردمش گفت شیر اچ آ بهش بده ولی واسه حساسیت نیس یه همچین چیزی گفت 

این دارو رفلاکس بدترش میکنه و این شیر که میخوره قورت میده و معلومه تو گلوش پر از خلطه