2777
2789
عنوان

دکتر زنان بندرعباس

2846 بازدید | 3 پست

کسی بندرعباس هست جواب بده ، دکتر کتایون کاویان کارش چطوره ؟ برا باردار شدن ؟ بنظرتون دکتر کاویان بهتره یا دکتر مینو رجایی کدوم دقیق تر هستن ؟ شنیدم بندر دکتر خشاوی و علوی خیلی خوبن اما بشدت شلوغ و جو مطبشون استرس زا هست ، مینو رجایی رفتم خوب بود خوشم اومد کاویان هم رفتم یک جلسه اما موندم کدوم ادامه بدم رجایی یا کاویان بنظرتون کدوم هر کسی رفته ممنون میشم راهنمایی کنه

اگر شما به دنبال یک دکتر زنان و زایمان متخصص و با تجربه در بندرعباس هستید، من به شما دکتر افروز آزاد را پیشنهاد می‌کنم. دکتر افروز آزاد یکی از بهترین پزشکان زنان و زایمان در بندرعباس است که با سال‌ها تجربه و دانش در این رشته، می‌تواند به شما خدمات درمانی عالی ارائه دهد. دکتر افروز آزاد در زمینه‌های مختلفی از جمله بارداری، زایمان، نازایی، سونوگرافی، جراحی زنان و لاپاراسکوپی فعالیت می‌کند و با استفاده از تجهیزات پیشرفته و روش‌های نوین، مشکلات شما را حل می‌کند. دکتر افروز آزاد در کلینیک خود در بندرعباس و همچنین در بیمارستان‌های معتبر شهر مشغول به کار است و شما می‌توانید با مراجعه به سایت نوبت دهی هرمزطب، نوبت خود را رزرو کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دکتر افروز آزاد و خدمات او، می‌توانید به [صفحه پروفایل] او در سایت هرمزطب مراجعه کنید.

صفحه رزرو نوبت دکتر افروز آزاد متخصص زنان و زایمان و نازایی در بندرعباس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم دکتر متخصص زنان خانم دکتر مرجان راجی عالی هستن من بچه دار نمیشدم تحت نظر خانم دکتر راجی پی ار پی PRP  انجام دادن و تخمک گذاری صورت گرفت و بچه دار شدم و ممنونم ازشون موبایلشون 09177569868