2777
2789
عزیزمی اخه از عاقلیت خوشم میومد تاپیکاتو میخوندم دیگه سیو کرده بودم ببینم چه میکنی 😅❤️

شما ب من خیلی لطف داری😚🥲

من فعلا همچنان موندم تو زندگی نمیدونم کدوم سمتی باید برم ن اینوری ام ن اونوری 

ن دلم میاد ولش کنم ن از طرف اون اشتیاقی میبینم 

اون خیلی تلاش کرد ک با هم اوکی شیم و شرایط  خوب  پیش بره ....

در بدترین شرایط ممکن ام ؛ نمیدونم تکلیف چی میشع 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما ب من خیلی لطف داری😚🥲 من فعلا همچنان موندم تو زندگی نمیدونم کدوم سمتی باید برم ن اینوری ام ...

میدونم باور کن کاملا درک میکنم واقعا شرایط سختیه🥲 هیچکی نمیتونه پیش بینی کنه چی پیش میاد و چی درسته امیدوارم بهترینا اتفاق بیوفته واست ❤️

شما ب من خیلی لطف داری😚🥲 من فعلا همچنان موندم تو زندگی نمیدونم کدوم سمتی باید برم ن اینوری ام ...

عزیزم ببخشید دخالت میکنم ناراحت نشو از حرفم فقط به عنوان یه نظر بشنو رد شو...

میگم کاش مدام بری بهش سر بزنی و تنهاش نذاری حتی اگه بعدا باهاش ازدواج بکنی یا نکنی که که به اختیار و تصمیم خودت و شرایط بعدیتون بستگی داره،، بهتره الان کاملا کنارش باشی به دودلیل : اگه بیماریشو شکست بده و باهم ازدواج کنین همیشه تا اخر عمر یادش میمونه که همسرش از ابتدا تو همه ی شرایط کنارش بوده نه فقط موقع سلامتی...

و یا حتی اگه خدای نکرده بیماریش کش دار هم شد حداقل حضور تو تا جایی که توانشو داشتی در کنارش باعث میشه انگیزش برای شکست بیماری بیشتر بشه و یجور قوت قلب و ارامشه براش واصلا خدا هم خوشش میاد...

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم ببخشید دخالت میکنم ناراحت نشو از حرفم فقط به عنوان یه نظر بشنو رد شو... میگم کاش مدام بری بهش ...

عزیزم من اراکم اونا تهرانن ؛ بعد شرایط اینکه مدام بخام بهش سر بزنم رو ندارم 

بخدا قسم چندین بار پیش قدم شدم واسه حرف زدن ؛ زنگ زدن ؛ چت کردن؛  ولی از طرف اون هیچ اشتیاقی نمیبینم 

و میدونم از عوارض داروهاست دائم کلافه و بی حوصله هس 

ولی خب من خودمم ی مقدار عذاب وجدان دارم 

اون خیلی تلاش کرد ؛ از خونه نرفتنش از همه چی ... 

هر چی خواستم بش نزدیک بشم اون خودشو کشید عقب 

دانشگاهم تموم بشع تابستون میرم بهش سر میزنم 🫂😞

عزیزم من اراکم اونا تهرانن ؛ بعد شرایط اینکه مدام بخام بهش سر بزنم رو ندارم  بخدا قسم چندین با ...

افرین عزیزم حتی شدا به عنوان یه دوست کنارش باش و بهش انگیزه بده بعد ها حتی اگه قسمت هم نشین هم اثراتشو تو زندگیت خواهی دید....اون الان خیلی ناامید و خستس مریضی واقعا ادمو بهانه گیر و شکننده میکنه

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

عزیزم من اراکم اونا تهرانن ؛ بعد شرایط اینکه مدام بخام بهش سر بزنم رو ندارم  بخدا قسم چندین با ...

سلام عزیزم قبلا دنبالت میکردم تاوقتی فهمیدم مهدی مریض شده گفتی دعاکنید ولی همروقفل کرده بودی .حتمابروبهش سربزن مادرش بهترشد باهات فکرکنم دیگه همه فکروذهنش بیماری پسرش باشه .سرکارمیره هنوز..چقدرطفلی برنامه ریزی کرده بود برای خونه وحقوق ووامش.انشاالله بهترمیشه ودرکنارهم میمونین سالیان سال

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام عزیزم قبلا دنبالت میکردم تاوقتی فهمیدم مهدی مریض شده گفتی دعاکنید ولی همروقفل کرده بودی .حتمابر ...

سلام عزیزم 

ممنون ک همراهم بودی♥🙏🌹

بله مادرش باهام الان اوکی هست ی وقتایی ک مهدی حالش بد باشه زنگ میزنه باهام درد و دل میکنه 

و ی وقتایی من میخام جویای حال مهدی باشم خودش ک ج نمیده ب مامانش میزنگم 

امروز زنگ زدم اتفاقا اوضاعش جالب نیس 

باهام ک حرف زد گفت شادی 🥺 همه دردا رو تحمل میکنم ب جون میکشم نگران نباش 

تو بیوش هم زده روزگار بر خلاف آرزو هامون گذشت 

دلم گرفته خیلی زیاااد من بمیرم 😭 خیلی داره اذیت میشه طفلک😭😭 

گفتم امتحانام تموم بشه میام ؛ گفت تا اون موقع ک موهای من سفید شده بعدش گف شوخی کردم من کچل شدم مو ندارم 

امروز ب قدری گریه کردم چشام داره میترکه😭😭

هوووفففف تقدیر واقعا چجور رقم میخوره

گاهی اوقات ب همه چیز شک میکنم😭😭😔

سلام عزیزم  ممنون ک همراهم بودی♥🙏🌹 بله مادرش باهام الان اوکی هست ی وقتایی ک مهدی حالش بد با ...

عزیزم خدابزرگه انشاالله خوب میشه .باید روحیتون قوی باشه که بتونی به ایشونم روحیه بدی 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سلام عزیزم اون دوره ای که در ابتدای اشنایی با اقا مهدی بودید پیگیر تاپیکهات بودم یکدفعه تاپیکها قفل کردین ودیگه نیومدین الان اتفاقی تاپیکتون رو دیدم خیلی ناراحت شدم ازاینکه درگیر بیماری اقا مهدی شدین 

تنهاش نذار بقول دوستان الان حضور شما باعث قوت قلب وانرژی مثبت براشون هست حتی اگه پست زد ناراحت نشو شاید از زندگیش ناامید شده نمیخواد شمارو وابسته خودش کنه انشالله خداوند سلامتی بده بهشون ومنتظر تاپیک شما باخبرهای خوش هستیم

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
سلام عزیزم اون دوره ای که در ابتدای اشنایی با اقا مهدی بودید پیگیر تاپیکهات بودم یکدفعه تاپیکها قفل ...

سلام عزیزدلم 

ممنون ک همراهم بودی🙏🌹

چشم در حد توانم بتونم کنارشم 

امیدوارم همه چیز ب خوبی و خوشی تموم بشه❤️