2777
2789
عنوان

عصبانی ام 50 میلیون پول بی زبون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس ی پالتو و ی نیم بوت و چند دست لباس خونگی و و کیف همینا یادمه فقط

اشکال نداره بخدا من به دوناه نکشید عزیزم پول میاد و میره خرجا گرونه الان همینایی که میگی حداقل 5تومن پولشون و دادی 

عذاب وجدان واسه چی وقتی وضع مالی خوبی داری  کار میکنه شوهرت که خرج کنید استفاده کنید

دیگ اونقد خوب نیس عزیزم ک من ماهی ده تومن ب بالا خرج کنم بدون دغدغه، درکنارش بدهی و قسط هم داریم 

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌
اشکال نداره بخدا من به دوناه نکشید عزیزم پول میاد و میره خرجا گرونه الان همینایی که میگی حداقل 5تومن ...

مرسی ک دلداری میدی گلی، اروم شدم کمی ولی باید حواسم باشه ب خرج 

اگه این ۵۰ ک میگی یکجا دستت بود و ریدی توش ولخرجی شدید اما اگه نوشتی خرجاتو و حساب کردی شده انقد، با ...

اصلا ی چوب کبریت ب خونه خرید نکردم دریغ از خرید ی کیسه نمک، همش دست خودم بوده الکی الکی رفته، همینه میسوزم کاش خرج مسافرت میشد

مرسی ک دلداری میدی گلی، اروم شدم کمی ولی باید حواسم باشه ب خرج 

انشاالله از این ب بعد رعایت کن درکت میکنم خودمم این حال و داشتم تا چند روز حالم بد بود میگفتم خدایا چرا ندادم واسه ماشین چرا ندادم عمل کنم 

انشاالله از این ب بعد رعایت کن درکت میکنم خودمم این حال و داشتم تا چند روز حالم بد بود میگفتم خدایا ...

اره دقیقا همش کاش کاش میکنم، مرسی عزیزمهربون بابت همدردیت، ان شاء الله از این ب بعد قدر پولامون بهتر میدونیم