2777
2789
عنوان

عصبانی ام 50 میلیون پول بی زبون😪

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش منم مرغ و پلاستیک میخریدم خاک بر سرم

عزیزم چرا خاک برسرت خوش حالی کردی دیگه منم اوایل که سرکار می رفتم کلی به خودم ومادرم حال می دادم اصلا هم پشیمان نیستم اگر خدای نکرده پول را صرف بیماری و بیمارستان می کردید باید ناراحت می‌شدید.  

پس چی خریدی بخدا من به دوماه نکشید پنجاه میلیون خرج کردم

نمیدونم تراکنش بانکی نگاه میکنم ب جز چند مورد میلیونی بیشتریا در حد 400 اینا کارت کشیدم حالا واس چی و چرا یادم نمیاد 

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌

اگه این ۵۰ ک میگی یکجا دستت بود و ریدی توش ولخرجی شدید اما اگه نوشتی خرجاتو و حساب کردی شده انقد، باز اونم ولخرجیه. البته اگه خریدای خونه صفرتا صد با خودته طبیعیه ها چون عیدم گذروندیم مهمونی یه وعده ب ۳۰ الی ۴۰ نفر میخوای غذا بدی ۴ میلیون میشه تازه اونم برنج و مرغ و مخلفات نه کنجه و اینا.

اگه مسافرتم بودی ک اصن شور نزن چون ب خوش گذرونیش میارزه

Asal7073 سابق   
عزیزم چرا خاک برسرت خوش حالی کردی دیگه منم اوایل که سرکار می رفتم کلی به خودم ومادرم حال می دادم اصل ...

مرسی از دلداریت عزیزم، اره اینم حرفیه واقعا

این کاربری از فروردین 1402 ب من واگذار شده 😌